Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2016 6-8 Mai la Brasov

img
Home / Evenimente auto 2024 / Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2016 6-8 Mai la Brasov

Data evenimentului: 6-8 mai 2016
Locul: parcare motel Timisul de Jos, Brasov

In perioada 6-8 Mai 2016, la Brasov, se va desfasura evenimentul anual „Intalnirea Dacia Clasic” organizat de catre Retromobil Club Romania.

Locul unde se vor aduna cei ce doresc sa vada masini clasice bine intretinute si restaurate va fi acelasi din fiecare an si anume parcarea motelului Timisul de Jos. Participantii la expozitia in aer liber sunt asteptati sa isi etaleze automobilele in locatie vineri 6 mai. Seara va fi rezervata pentru intampinarea participantilor, cazarea acestora si pentru discutii.

Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2016 6-8 Mai

In Piata Sfatului se va desfasura sambata 7 Mai intre orele 10 si 14 expozitia vehiculelor istorice. La aceasta expozitie participantii au acces pe baza de inscriere si prin transmiterea actului de identitate cu precizarea ‘’vehicul istoric’’ in baza locurilor alocate de catre Primaria Brasov. Totodata, pentru vehiculele istorice este necesara comunicarea numarului de persoane participante pentru fiecare masina in parte.

In ziua de Sambata, intre orele 15 si 20 in parcarea motelului Timisul de Jos se va desfasura expozitia tuturor vehiculelor inscrise la eveniment, atent catalogate pe modele si categorii. In parcarea motelului vor avea loc o serie de activitati pentru toate categoriile de varsta, se vor desfasura jocuri si concursuri, dar si un bazar auto.

Duminica 8 Mai participantii se vor intoarce acasa.

Pe durata evenimentului cazarea participantilor se va face la motelul Timisul de Jos printr-o rezervare telefonica, bineinteles in limita locurilor disponibile si in ordinea solicitarii si achitarii unui avans catre motel. Pe durata evenimentului toate camerele motelului sunt rezervate pentru participanti.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *