i-MiEV a primit premiul ECOBEST 2009

img
Home / Stiri si noutati auto / i-MiEV a primit premiul ECOBEST 2009

i-MiEV a primit premiul ECOBEST 2009
 
 
Inainte de lansarea sa europena, autovehiculul electric i-MiEV a fost votat „Ecobest 2009” de catre membrii juriului AUTOBEST. Acest premiu reprezinta o confirmare a tehnologiei inovative utilizata de Mitsubishi pentru acest model.
Reflectand asupra votului, juriul AUTOBEST a concluzionat: „i-MiEV este prima masina electrica pusa in vanzare in Japonia si in curand si in Europa. Premiul ECOBEST fondat de juriul AUTOBEST cu 10 ani in urma este primul premiu din lume oferit pentru eforturile depuse in vederea protejarii mediului inconjurator”.
Presedintele AUTOBEST, Ilja Seliktar, a adaugat: „Pentru noi este o mare mandrie sa premiem i-MiEV. Exista numeroase declaratii in acest sector, de la aproape orice producator. Dar, pana acum, Mitsubishi este singurul producator care poate oferi un vehicul electric pentru clienti.”
Premiul ECOBEST este o recunoastere internationala a eforturilor permanente depuse de Mitsubishi Motors in domeniul tehnologiei care in acelasi timp subliniaza strategia pe termen lung MMC si a partenerilor sai locali lansata cu succes In Balcani, Europa Centrala, Rusia, Turcia si Ucraina inca de la inceputul anilor 90.
Fondata in Romania in anul 2000, AUTOBEST este organizatia de prestigiu ce reuneste jurnalisti renumiti din 15 tari, Bulgaria, Cipru, Republica Ceha, Croatia, Grecia, Ungaria, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.
In acest an, Rusia va gazdui ceremonia de premiere, programata pentru 11 februarie 2010 la Moscova.
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *