Cumpara piese din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului

img
Home / Stiri si noutati auto / Cumpara piese din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului

In prezent, exista mai multe site-uri care gazduiesc numeroase anunturi cu piese auto din dezmembrari publicate de diversi vanzatori. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija de unde cumperi aceste piese auto, deoarece exista riscul ca platforma sa nu fie una sigura.

Este important de retinut faptul ca platformele online nu sunt magazine online. Acestea doar gazduiesc anunturile cu piese auto din dezmembrari auto, publicate in acel loc de catre diversi vanzatori. Mai exact, daca nu esti proprietarul unui magazin online, apelezi la o astfel de platforma de anunturi.

In Romania, exista mai multe asemenea platforme specializate doar pe piese auto, insa nu toate ofera incredere cumparatorului, nu toate au vizibilitate si nu toate merita macar incercate.  Din aceste motive, este indicat sa te axezi pe achizitionarea unor piese din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului.

De asemenea, in mediul online, piesele se pot achizitiona la preturi mult mai mici decat din magazinele fizice. In plus, ele pot fi gasite la mai multe magazine online, existand astfel posibilitatea de a le achizitiona la cel mai mic pret de pe piata.

Preturi mai mici

Gestioneaza inteligent economiile tale. Cumparand piese auto din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului, vei avea acces la preturi mai mici si mai accesibile, deoarece, in acest caz, nu se platesc comisioane. In mediul online, piesele se pot achizitiona la preturi accesibile fiecarui buget, respectand toate criteriile de calitate si de siguranta.

Pe langa procedura de achizitie simpla, sigura si rapida, prin care poti evita stresul, pierderea de timp si cheltuielile inutile, ai garantia unor conditii corecte de pret.  Fiecare piesa va fi insotita de factura si garantie, conform legislatiei in vigoare, avand posibilitatea sa o achizitionezi la cel mai mic pret de pe piata.

Modalitati variate de plata

Ca orice consumator online, cumparand piese din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului, vei dispune de mai multe optiuni pentru achitarea comenzii: ramburs (cash) la livrarea coletului, prin transfer bancar pe baza facturii proforme sau prin card bancar. Plata ramburs, modalitatea de plata cel mai des folosita cand vine vorba de comenzile online, presupune plata produselor la curier, impreuna cu plata de transport.

Plata prin card ofera comoditate maxima, nu mai necesita pregatirea banilor cash sau costuri suplimentare pentru procesarea comenzii, ci pur si simplu, plata directa online a sumei finale in momentul in care cumparaturile sunt complete. Pentru a-si facilita achizitiile, dezmembratorul accepta plata si prin O.P. (ordin de plata), prin care este trimisa factura proforma prin e-mail, urmand ca dupa intrarea sumei in contul firmei, sa fie expediat si produsul comandat.

Acces gratuit la recenziile cumparatorilor

Increderea cumparatorilor reprezinta poate cel mai important criteriu de alegere a pieselor auto second – hand din dezmembrari. Verificand recenziile firmei, riscul de a primi o piesa defecta sau gresita este minim. Achizitionarea online a pieselor din dezmembrari direct de pe website-ul dezmembratorului poate deveni astfel una sigura pentru comparator.

Se poate afla ce piese au functionat bine pentru unii si care dintre acestea nu au functionat in parametrii scontati. Pe un site serios, verificat si de incredere, cumparatorul ii poate lasa un feedback dezmembratorului, respectiv, un calificativ ce reflecta satisfactia in urma cumpararii online. Un astfel de sistem bazat pe calificative creste increderea website-ului si incurajeaza potentialii clienti sa aleaga un vanzator serios.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *