Cateva detalii cu privire la Lexus LX 600 2022 de a patra generatie

img
Home / Stiri si noutati auto / Cateva detalii cu privire la Lexus LX 600 2022 de a patra generatie

Lexus a prezentat recent noul sau LX 600 de a patra generatie pentru anul 2022. Cel mai mare SUV al producatorului de automobile de lux incepe de la 106.950 USD , iar modelul va intra oficial in vanzare pe 20 ianuarie.

Dupa cum s-a asteptat toata lumea, noua editie a SUV-ului mare este mai luxoasa si mai bogata in tehnologie ca niciodata. Noul LX este construit pe platforma GA-F, este un vehicul mai usor si aproape de sol si partajeaza mai multe componente cu noul Tundra 2022 de la Toyota.

Cu alte cuvinte, ne putem astepta ca robustetea sa mearga mana in mana cu rafinamentul interiorului si manevrabilitatea. Martin Gilbert, seful Lexus din Canada, a declarat: „Totul la noul LX este nou – de la baza pana la final – si este, fara indoiala, cel mai avansat SUV de lux de dimensiuni mari si mai capabil decat am oferit vreodata. ”

Singurul motor oferit este noul V6 de 3,5 litri al Grupului Toyota. Profitand de turboalimentare, acesta ofera 409 cai putere si 479 lb-pi de cuplu, ceea ce este mai mult decat vechiul V8 de 5,7 litri (383 CP, 403 lb-pi cuplu). O transmisie automata cu 10 trepte este standard.

Versiunea de baza LX 600 Premium are un pret de 106.950 USD. Are jante din aliaj de 20 de inci si este echipat cu tapiterie din piele, scaune incalzite si ventilate in fata, scaune incalzite in spate, o coloana de directie cu inclinare electrica si telescopica, o usa din spate actionata electric cu senzor de lovire, o cheie inteligenta, sistem cu pornire prin buton, usa din spate cu inchidere usoara, volan incalzit imbracat in piele si incarcare wireless.

Urmeaza noua versiune LX 600 F SPORT 1, la pretul de 119.950 USD. Mai agresiv la exterior si conceput pentru o manevrabilitate mai sportiva, are jante unice de 22 de inchi F SPORT din aliaj de aluminiu, pedale sport din aluminiu, un pachet de ornamente F SPORT, ornamente interioare din aluminiu si tapiterie din piele semi-anilina, precum si un difuzor Mark Levinson Premium audio, cu 25 de boxe, scaune incalzite si ventilate in spate.

Al treilea model este LX 600 Luxury, care costa 127.000 de dolari. Acesta are jante din aliaj de 22 inchi, tapiterie din piele semi-anilina, sistem audio Mark Levinson premium cu 25 de difuzoare, volan din lemn imbracat in piele si incalzit, sistem de divertisment pe bancheta din spate, scaune incalzite si ventilate in spate, un sistem de suspensie pneumatica reglabil, racitor, scaune cu rabatare electrica si rabatare automata pe randul doi si usi laterale care se inchid usor.

Varianta VIP Executive are urmatoarele elemente: sistem de masaj pentru bancheta din spate, reglaj electric banchetei spate, tetiera VIP, aer conditionat automat pe 4 zone cu sistem de aer conditionat VIP si ecran de aer conditionat, ecran in spate de 7 inch, sistem de incarcare wireless pentru scaunele din spate, sistem airbag pentru genunchi pe locurile din spate.

Sursa: https://www.auto123.com/fr/actualites/lexus-lx-600-2022-prix-details/68763/

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *