BMW E30 Fest 2016, 1-3 Iulie la Azuga

img
Home / Evenimente auto 2021 / BMW E30 Fest 2016, 1-3 Iulie la Azuga
/
646 Views

BMW E30 Fest 2016 este un eveniment organizat pe Partia Sorica Azuga atat pentru pasionati cat si pentru posesorii modelului BMW E30 sau „Ursulet”, asa cum a fost denumit cu mult timp in urma.

La eveniment sunt invitati toti posesorii acestui model, fie ca au ales stilul clasic sau tuning.

Expozantii care participa cu masinile proprii in cadrul evenimentului sunt obligati sa respecte o serie de reguli pentru o buna desfasurare a acestuia. Nerespectarea regulamentului va duce la excluderea din eveniment.

BMW E30 Fest 2016

  • Pentru inscrierea masinilor se va trimite un set de fotografii, numarul de inmatriculare trebuie sa fie vizibil si se va face dovada platii taxei de participare.
  • La intrare, participantii expozanti vor primi un numar de concurs si vor semna Contractul de Participare.
  • Pozitionarea masinilor se va face in urma indicatiilor organizatorilor.
  • Schimbarea locului stabilit nu este permisa, de asemenea se interzice efectuarea activitatilor de drift/burn in cadrul evenimentului fara inscriere.
  • Cantitatea de combustibil cu care participantii expozanti la eveniment sunt rugati sa se prezinte nu trebuie a depaseasca un sfert de rezervor, norma impusa de IGSU.
  • Este interzisa efectuarea activitatilor de drift, burn, pilotaj in afara spatiului special destinat si delimitat corespunzator.

La intrarea in cadrul evenimentului, expozantii vor primi o bratara de acces personalizata si bratari acces pasageri, un sticker cu logo-ul clubului cu numar de inregistrare, un tricou personalizat, un buletin de vot cu regulamentul si programul evenimentului si un formular de inscriere in Club BMW E30.

Spatiul dedicat evenimentului va fi pazit in permanenta, atat pe durata zilei, cat si pe durata noptii. Pentru invitati, zona de parcare se va situa la intrare, pe partea stanga. Accesul altor autoturisme nu este permis.

Se permite expunerea corturilor publicitare si a bannere-lor doar cu acordul organizatorului si doar in spatiile special amenajate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *