Paul Andronic a castigat pentru al doilea an consecutiv Trofeul Sinaia

img
Home / Stiri si noutati auto / Paul Andronic a castigat pentru al doilea an consecutiv Trofeul Sinaia

Problemele tehnice pe care Paul Andronic le-a intampinat in prima parte a sezonului nu l-au impiedicat sa castige pentru al doilea an consecutiv Trofeul Sinaia. Conform unui comunicat al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv rezultatele acestui eveniment sunt foarte importante pentru etapa cu numarul cinci a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.
Actualul lider, Bogdan Cuzma a terminat cursa pe locul 2 si astfel si-a intarit pozitia in clasamentul general.
La Sinaia, Paul Andronic a evoluat la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo VI, care l-a ajutat sa obtina si prima victorie stagionala. Paul Andronic a fost mai rapid cu 20 de sutimi decat pilotul timisorean Bogdan Cuzma, cel care a castigat ultimele doua etape ale campionatului, de la Ranca si Poiana Brasov. Concurentii au fost premiati de o legenda a motorsportului romanesc si anume Marin Dumitrescu in varsta de 98 de ani, care in urma cu sapte decenii termina invingator cursa de la Sinaia. Paul Andronic exclama la final ‘’M-am intors’’ si totodata declara ca a fost o mare surpriza mai ales pentru ca a participat la cursa cu o masina noua, acesta a mai declarat ca este foarte fericit si ca asteapta cu nerabdare urmatoarea cursa. Un alt ocupant al Podiumului Trofeului Sinaia a fost Lucian Radut care a concurat pe Mitsubishi Lancer Evo VIII, acesta a urcat pe locul secund in clasamentul general.
Pe perioada celor doua zile ale evenimentului organizat de CS Carpati Sinaia in parteneriat cu Primaria Sinaia si sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv au fost prezenti aproximativ 10.000 de spectatori. Aceasta este singura etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop care se desfasoara exclusiv pe strazile orasului.
La granita judetelor Brasov si Covasna pe un traseu amenajat se va desfasura urmatoarea runda pe 3-4 septembrie in cadrul Trofeului Teliu.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *