Noua Toyota Land Cruiser lansata in Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / Noua Toyota Land Cruiser lansata in Romania

 
 
 
 
 
Toyota lanseaza în România noua generatie Land Cruiser. Noul model va fi prezent pe piata autohtona în ultima luna a anului la un pret de pornire de 47.200 Euro cu toate taxele incluse. Clientii români pot comanda deja noul Land Cruiser, prima masina urmând a fi livrata la începutul lunii decembrie.
Toyota Land Cruiser, o emblema pe piata 4WD, este un vehicul ce combina placerea condusului pe autostrada cu potentialul sau off-road. Automobilul a fost îmbunatatit substantial prin introducerea unei functii de Selectare Multi-teren, a unui monitor Multi-teren cu 4 camere de luat vederi, a afisarii unghiului de bracaj al rotilor.
Noul Toyota Land Cruiser va fi disponibil pentru piata din România cu un turbodiesel de 3 litri si 127 kW/173 DIN cp. Emisiile de CO2 au fost reduse cu 12%, (214 g/km, mixt), iar consumul anuntat este de 8.1 l/100 km.
Suspensia independenta a trenului anterior, cu bascula dubla, a fost revizuita, iar trenul posterior este echipat cu o noua suspensie multi link si Sistem de Suspensie Cinetica Dinamica, modulat electronic (KDSS). Pentru nivelul de echipare de top va fi disponibil un sistem de suspensie Variabila Adaptativa (AVS) care încorporeaza functia Roll Posture Control si un sistem de suspensie pe perna de aer cu functie Height Control.
În ceea ce priveste habitaclul acesta este mai spatios decât la generatia precedenta. Versiunile cu 7 locuri dispun acum de posibilitatea glisarii celui de-al doilea rând de locuri cu 135 mm, de posibilitatea fractionarii 40:20:40 a spatarului rabatabil, pliabil si reglabil, si de functia de glisare si înclinare a banchetei pentru accesul mai simplu la cel de-al treilea rând de locuri.
Acestea pot fi acum ridicate sau pliate individual, existând si optiunea dotarii cu un sistem automatizat pentru aceasta functie. Nivelul podelei a fost coborât cu 38mm pentru o mai buna postura, iar functia de glisare a celui de-al doilea rând de locuri permite mai mult decât dublarea spatiului la nivelul picioarelor pentru ocupantii celui de-al treilea rând.
 
 
Sursa:www.antena3.ro
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *