MiTo – O noua generatie Alfa Romeo

img
Home / Stiri si noutati auto / MiTo – O noua generatie Alfa Romeo

MiTo  – O noua generatie Alfa Romeo
 
 
Primul model produs de casa italiana dupa exclusivistul 8 C Competizione, Alfa Romeo MiTo, deschide o noua etapa în istoria marcii, fiind practic punctul de legatura dintre trecutul si viitorul Alfa Romeo, dar si între reperele geografice ce au inspirat mereu evolutia sa: Milano ca sediu creativ si Torino ca loc de productie.
Cu o serie de carcateristici de design inspirate din liniile lui 8 C Competizione,  Alfa MiTo este o compacta sportiva prin excelenta, o Alfa ce vine ceva mai aproape de publicul sau fara a sacrifica nimic din atuurile traditionale: sportivitate, traditie si personalitate.
Cunoscând asteptarile pasionatilor Alfa de pretutindeni, MiTo introduce pentru prima oara în segmentul B sistemul Alfa D.N.A (Dynamic. Normal. All Weather), o inovatie tehnologica ce permite soferului, prin simpla comutare a unui selector, sa aleaga si sa schimbe stilul de condus în functie de drum sau preferinte, obtinând 3 raspunsuri diferite ale motorului. Sistemul, inclus ca dotare standard indiferent de nivelul de echipare, actioneaza în mod direct asupra motorului, sistemului de stabilitate VDC, directiei, suspensiilor si schimbatorului de viteze.
O alta inovatie în clasa sa este si sistemul electronic Q2 ce actioneaza exclusiv asupra frânelor, având efectul unui diferential autoblocant în cresterea stabilitatii.
Gama de motorizari include toate cele 5 propulsoare disponibile la producator: 1.4 MPI 78 CP – dedicat cu precadere soferilor foarte tineri, 1.4 TJet 120 CP, 1.4 TJet 155 CP, 1.3 Multijet 90 CP si 1.6 Multijet 120 CP.
În privinta sigurantei active si pasive, cu cele 5 stele EuroNCAP, 7 airbag-uri si ESP in echiparea standard, Alfa Romeo MiTo întruneste si chiar depaseste parametrii ceruti în clasa sa.
Mereu inconfundabila prin detaliile de design, Alfa Romeo continua si cu MiTo traditia modelelor ce completeaza personalitatea celui ce le conduce. La dispozitia clientilor se afla 10 culori de caroserie, 14 rame diferite pentru personalizarea grupurilor optice anterioare si posterioare, 3 planse de bord tip competizione si 2 tipuri de tapiterie sport. La acestea de adauga si un kit de stickere realizate exclusiv pentru modelul MiTo.
Pretul porneste de la 11.756 Euro (fara TVA), 13.990 Euro (cu TVA) si include în dotarea standard, printre altele: aer conditionat manual, Radio CD+MP3+6 boxe si comenzi pe volan, 7 airbag-uri, Sistem D.N.A, VDC + Electronic Q2,  volan si schimbator în piele.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *