Gama SEAT castiga premii in Europa

img
Home / Stiri si noutati auto / Gama SEAT castiga premii in Europa

Gama SEAT castiga premii in Europa
• Ibiza Cupra a fost nominalizata ca fiind “Cea mai sportiva masina a anului” în Portugalia• În Finlanda SEAT Exeo a primit titlul de “Masina anului 2010” • Ambele modele au surclasat rivali puternici
Gama SEAT a câstigat recent premii prestigioase acestea confirmând înca o data popularitatea modelelor. În acelasi timp s-au evidentiat designul, spiritul tânar si sportivitatea, caracteristice marcii.
În Portugalia, Ibiza CUPRA a fost desemnata “Cea mai sportiva masina a anului” de catre membrii “Car of the Yer – Crystal Steering Wheel Trophy”. Dupa ce a câstigat în 2009 în Portugalia titlul “Masina anului la clasa mica”, de aceasta data Noua Ibiza i-a învins pe rivalii sai cu modelul CUPRA, versiune echipata cu motor 1.4 TSI 180 CP, DSG, 7 trepte de viteza.
Pe de alta parte, SEAT Exeo a avut un început de an extraordinar fiind aleasa “Masina anului 2010” de catre cea mai bine vânduta revista auto din Finlanda, Tuulilasi. Acest premiu demonstreaza popularitatea noului model SEAT de când a fost lansat pe piata.
Redactori ai revistei Tuulilasi au avut responsabilitatea de a vota masina preferata iar Exeo s-a clasat pe primul loc, câstigând la o diferenta de sase puncte fata de locurile doi (Mercedes Benz E) si trei (Volkswagen Polo). Acest titlu exceptional confirma calitatile si popularitatea modelelor SEAT, rezultate ale strategiei companiei de crestere a atractivitatii gamei SEAT.
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *