GM creste productia si cheama angajatii la ore suplimentare

img
Home / Stiri si noutati auto / GM creste productia si cheama angajatii la ore suplimentare

 
 
 
 
General Motors (GM) majoreaza productia de autoturisme si cheama angajatii la ore suplimentare la uzinele din statele Ohio si Michigan, din SUA, pentru a face fata cresterii cererii, determinata de programul „rabla” de stimulare a pietei auto introdus de guvernul american, potrivit Bloomberg.
Masurile fac parte dintr-un program amplu de majorare a productiei de autoturisme la toate fabricile grupului, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate de agentia de presa.
Purtatorul de cuvând al GM Chris Lee a declarat, vineri, ca grupul a adaugat noi schimburi de lucru la doua uzine, din Michigan si Ohio, unde asambleaza modele din clasele sedan si compact.
Vânzarile de autoturisme si camionete usoare ale GM au scazut cu 19% în luna iulie, declin mai putin accentuat decât estimau analistii.
GM a intrat în faliment la începutul lunii iunie, procedura fiind finalizata pe 10 iulie prin trecerea activelor si operatiunilor profitabile într-o noua companie, controlata de guvernul Statelor Unite. Activele neprofitabile au ramas în componenta vechii companii, care a intrat în lichidare.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *