Citroen te invita la expozitie in aer liber in week-end

img
Home / Stiri si noutati auto / Citroen te invita la expozitie in aer liber in week-end

Citroen te invita la expozitie in aer liber in week-end
Gama completa de autoturisme Citroën va fi expusa in week-end-ul 26 – 28 martie in cadrul Salonului auto in aer liber care se desfasoara in parcarea Afi Palace.
Timp de 3 zile, intre orele 10 si 22, vizitatotii centrului comercial pot descoperi in standul Citroën, ce recreaza boema atmosfera pariziana, modelele din gama de autoturisme a Marcii: C1, noul C3, C3 Picasso, C4 berlina si versiunea sportiva C4 by Loeb, monovolumele familiale C4 Picasso si Xsara Picasso, C5 in cele 2 versiuni de caroserie – Berlina si Tourer, elegantul SUV C-Crosser si distinsul C6.
In avanpremiera, cu o luna inainte lansarii sale in Romania, Citroen va expune in mod exceptional in acest week-end si DS3, primul model din linia de produse distinctive a Marcii. DS3 este un vehicul puternic, cu un aspect modern si stilat, care se remarca prin gama larga de accesorii si elemente de stil prin care poate fi personalizat, in scopul de a crea o masina unica pentru fiecare. Posibilitatile de personalizare exterioara includ: plafonul, caroseria, carcasa retrovizoarelor si jantele. La interior, se poate alege modelul si plansei de bord, al terminatiei schimbatorului de viteze, dar si o gama larga de culori, texturi si materiale ale elementelor de interior. Si pentru o personalizare completa, unica si distincta, se va putea opta pentru una dintre cele sapte teme de personalizare care reflecta diferitele tendinte si moduri de viata.
Cei interesati vor putea de asemenea testa modelele Citroën, printre care si noul C3, lansat la inceputul lunii martie, care propune o experienta la volan inedita datorita parbrizului Zenith. Dincolo de luminozitatea si vizibilitatea deosebite oferite gratie suprafetei vitrate extinse, parbrizul Zenith ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere.
Toti vizitatorii expozitiei vor putea participa la o tragere la sorti avand ca premii 2 week-end-uri la munte cu noul Citroën C3, precum si 20 de produse promotionale Citroën.
 
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *