CITROEN C6 pentru ambasadorul Frantei in Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / CITROEN C6 pentru ambasadorul Frantei in Romania

 
 
 
 
Ambasadorul Frantei in Romania, Excelenta Sa Henri Paul, calatoreste incepand cu saptamana aceasta in confortul ideal oferit de modelul Citroën C6. Excelenta Sa a optat pentru versiunea Exclusive, echipata cu motorul diesel 2,7 HDi  208 CP si cutie de viteze automata.
La bordul noului sau Citroën C6, Ambasadorul Frantei in Romania va beneficia de siguranta, luxul si tehnologia incorporate de acest vehicul avangardist: 9 airbag-uri, sistem de navigatie cu ecran color, scaune incalzite fata – spate, sistem de incalzire suplimentara programabil si toata gama de sisteme de de siguranta si asistenta la condus – ABS, EBD, AFU, ESP si ASR.
Respectand valorile inconturnabile ale segmentului sau – eleganta, rafinamentul, prestanta – asociandu-le valorilor esentiale si istorice ale Marcii Citroën – stilul, confortul, inovatia – C6 a devenit vehicul prezidential in Franta.
„Alegerea Excelentei Sale ne incanta si confirma atuurile acestui model varf de gama. Suntem mandri ca putem pune la dispozitia Excelentei Sale un vehicul performant, elegant si perfect adaptat pozitiei si personalitatii sale. De altfel, de-a lungul istoriei sale de 90 de ani, marca Citroën a fost asociata prin modelele sale emblematice – DS, 2 CV, Tranction Avant – unor personalitati marcante ale epocii”, a declarat Didier Gerard, directorul general Citroën Romania, la  predarea vehiculului catre distinsul client.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *