Bugatti Bourdeaux cel mai rapid sedan din lume

img
Home / Stiri si noutati auto / Bugatti Bourdeaux cel mai rapid sedan din lume

 
 
 
 
 
La începutul saptamânii trecute Bugatti a început sa se „joace” cu jurnalistii din întreaga lume. Producatorul exclusivist de automobile a lansat vineri a doua imagine de tip teaser ce prefateaza mult asteptatul sedan Bugatti, care, potrivit unor surse din lumea auto, ar putea fi numit Bourdeaux, informeaza Worldcarfans.com.
Desi din imagini nu se pot vedea foarte multe detalii, este clar ca Bourdeaux va avea un design unic. Stopurile sunt inedite doua dintre ele fiind dispuse orizontal. Cel de-al treilea, amplasat vertical, sugereaza ca luneta ar fi împartita în doua.
Putin mai jos pot fi observate cele doua seturi de evacuari cu câte patru tevi fiecare. Desi înca nu exista foarte multe detalii în acest sens, motorul Veyron-ului, quad-turbo W16 de 8 litri, ar putea sa fie montat si pe noul sedan. Daca se va întâmpla acest lucru, Bourdeaux va avea o putere de 1001 cai si un cuplu ametitor, de 1250 Nm, ce-i va aduce fara îndoiala titlul de cel mai rapid si puternic sedan creat vreodata.
Fotografiile teaser provin de la o invitatie la un eveniment ce va avea loc pe parcursul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, data la care va debuta oficial si supersedanul Bugatti Bourdeaux.
 
 
 
Sursa:www.antena3.ro
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *