Automotive Market Forum – eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti

img
Home / Stiri si noutati auto / Automotive Market Forum – eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti

Anul 2016 se dovedește a fi unul extrem de profitabil pentru industria auto din România. Atât producţia de autovehicule, cât şi piața de componente auto arată perspective de creştere, cifra de afaceri totală a industriei ajungând la aproape 20 de miliarde de euro.
 
Totodată, numărul companiilor consumatoare active de servicii de externalizare este din ce în ce mai mare, apelând la servicii de outsourcing pentru scăderea costurilor și pentru eficientizarea operațiunilor. Trendul crescător se păstrează și pentru segmentul de leasing operational, în creștere cu 10% în prima jumătate a anului, iar potențialul pieței este unul ridicat, pe fondul contextului economic favorabil și al nevoii companiilor de optimizare a costurilor.
 
În continuare, industria automotive se află într-o dezvoltare perpetuă și se orientează, din ce în ce mai mult, către outsourcing. Astfel, atât actorii care activează în această industrie, cât și partenerii de afaceri, trebuie să știe să evalueze nevoile consumatorilor, pentru a ghida strategia de afaceri în direcția corectă.
 
În acest context, BusinessMark organizează evenimentul AUTOMOTIVE MARKET FORUM, eveniment ce va avea loc în data de 9 noiembrie la București, Hotel J.W. Marriot. Printre speakerii implicați în acest proiect se numără:

RADU DINESCU, Secretar General, Uniunea Națională a Transporatorilor Rutieri din România
CĂTĂLIN OLTEANU, Director Comercial, ALD Automotive România
JOHANNES HEIDECKER, Chief Financial Officer, Daimler Star Transmission
SASA IORGOVAN, Car Fleet Manager, Nokia România
SORIN DIACONU, Head of Real Estate & Car Fleet, Orange România
COSTIN TRÎMBIȚAȘU, Plant Manager, Adient Automotive (Johnson Controls Automotive)
BOGDAN HOSSU, Director General, Wise Finance Solutions
CAGATAY SUNER, Director General, Glasscorp, parte din Șișecam Group
NICOLETA CARLUGEA, HR Director South Eastern Europe, Draexlmaier Group

 

AUTOMOTIVE MARKET FORUM va avea loc în data de 9 noiembrie la București, Hotel J.W. Marriot.
 
Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: CCIFER, ALD Automotive și Wise Finance Solutions.
 
Evenimentul are drept parteneri media: MASINI.ODAT.RO, Autoexpert, Floteauto.ro, Motor Clasic.ro, Revista Auto Test, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.
 
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.
 
Despre BusinessMark  
 
BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

AUTOMOTIVE MARKET FORUM9 noiembrie, BucureștiContact: Mihaela CiobanuCompanie: BusinessMarkTel: +40 21 313 98 19E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *