Top cele mai noi masini SUV pentru anul 2020

img
Home / Stiri si noutati auto / Top cele mai noi masini SUV pentru anul 2020

Daca in noul an ti-ai propus sa iti achizitionezi o masina SUV, iti venim in acest articol in ajutor si iti spunem care sunt cele mai noi modele ale anului 2020.

Aston Martin DBX. Pentru prima data in istoria sa, constructorul englezesc propune clientelei sale bogate un SUV. Noul model DBX va fi astfel disponibil incepand cu sfarsitul anului 2019, inceputul anului 2020. Motorul sau este un V8 furnizat de catre Mercedes – AMG de 4 litri, biturbo de 503 ch.. Va urma si un model hibrid.

Cadillac XT6. Acest model nou va acoperi o gaura imensa din oferta GM. Cu cele trei randuri ale sale de scaune, este o alternativa mai economica la marele Escalade pentru a transporta pana la sapte pasageri. Este oferit cu un V6 de 3, 6 litri.

Ford Escape. Iata a patra generatie a modelului Escape. Acest redesign complet se poate observa mai ales la exterior, la sasiu, la motorizare si la electronica. Este un model mai lejer de masina, dar mai rigida decat versiunea anterioara. Sunt propuse patru tipuri de motoare, de la unul de 3 cilindri pana la un model hibrid. Numeroase elemente de securitate activa isi fac aparitia.

Ford Explorer. Complet regandit si « redesenat », noul Ford Explorer 2020 integreaza pentru prima data o versiune hibrida si un model de cea mai inalta performanta, ST. Patru motoare sunt propuse- unul de patru cilindri, doua de sase cilndru turbo si unul de sase cilindri hibrid. Aici pot incapea pana la sapte pasageri.

Hyundai Palisade. Noul Palisade este cel mai mare model de SUV creat pana acum de marca. Cele trei randuri de scaune pot primi chiar opt pasageri. Este propus un singur model de motor, cu sase cilindri, de 3, 8 litri, de 291 ch.

Land Rover Defender. O masina reintoarsa pe piata dupa 20 de ani de absenta. Defender este propusa in versiune cu doua sau cu patru portiere. Doua motoare pot sa fie si ele alese, unul de 4 cilindri turbo de 300 de ch sau unul de sase cilindru turbo de 400 ch. O versiune hibrida va aparea si ea in curand. Capacitatile sale sunt impresionante.

Hyundai Venue. Un SUV subcompact, de inalta calitate si de performante la fel de inalte care va aparea la sfarsitul anului 2019. Motorul sau este de patru cilindri, de 1, 6 litri si de 121 ch. Va fi propus si in versiunea doar cu tractiune pe fata.

Kia Soul. A treia generatie de masini Soul se va lansa in anul 2020. Principala noutate este sosirea versiunii EV, electrica in intregime. Cu ea se va obtine o autonomie de pana la 383 de km. Toate la o putere de 201 ch si 291 lb-pi. Modelele pe bezina au un motor de patru cilindri de 2.0 litri.

Kia Telluride. Iata un nou venit in familia constructorului corean. Acest Suv impozant este propus cu o tractiune in fata sau cu o tractiune integrala. Motorul este acelasi ca si la masina Hyundai Palisade, adica un motro de sase cilindri de 3,8 litri, de 291 ch.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *