Opinie despre Automoli – aici puteți verifica istoricul mașinii

img
Home / Stiri si noutati auto / Opinie despre Automoli – aici puteți verifica istoricul mașinii

Este recomandat ca înainte de a achiziționa o mașină să verificați istoricul acesteia, astfel încât să puteți descoperi eventualele daune care au avut loc sau diverse alte aspecte care ar putea fi esențiale. Pentru a face acest lucru, aveți la dispoziție site-urile care oferă rapoarte printr-o simplă accesare rapidă și eficientă. Un astfel de site este Automoli, sursa de încredere în care puteți verifica istoricul mașinii într-un mod simplu și rapid.

Ce trebuie să faceți pentru a verifica istoricul mașinii?

Nimic mai simplu decât verificarea istoricului mașinii de ocazie cu ajutorul Automoli dacă ai la îndemână codul VIN necesar.

Ce este acest cod? Codul VIN sau seria de șasiu, așa cum mai este cunoscut, este o serie de 17 caractere alfanumerice unică pentru fiecare vehicul în parte. Altfel spus, seria VIN este utilă pentru identificarea unei mașini din întreaga piață globală.

Unde puteți găsi codul VIN? Codul VIN este trecut atât în cartea de identificare a mașinii, cât și pe diverse componente fizice ale acesteia. Seria VIN poate fi trecută pe caroseria mașinii, în dreptul ușilor din față, pe bord, la vedere, în zona parbrizului, în portbagaj sau în zona motorului.

Odată identificat codul VIN, lucrurile sunt extrem de simple. Ceea ce vă rămâne de făcut este să accesați site-ul Automoli.ro, să introduceți numărul VIN în căsuța dedicată, selectați Raport VIN, apoi aflați toate informațiile înregistrate despre vehiculul în cauză.

De ce să verificați istoricul mașinii cu ajutorul Automoli?

Automoli este un instrument sigur de verificare a istoricului mașinii. Acesta oferă doar informații sigure și verificate, informații despre vehiculele din Europa și SUA. Prin generarea unui raport VIN veți putea beneficia de informații legate de ofertele de vânzare și de proprietarii anteriori ai vehiculului respectiv, informații legate de eventualele accidente sau evenimente în care a fost implicat vehiculul de-a lungul timpului, respectiv informații despre reviziile tehnice sau inspecțiile vehiculului. De asemenea, aveți posibilitatea de a consulta lista cronologică realizată în urma citirii kilometrajului, astfel că puteți avea siguranța numărului de kilometri reali ai vehiculului.

Un raport VIN obținut cu ajutorul Automoli vă poate confirma dacă vehiculul a fost înregistrat la nivel internațional ca furat și poate furniza date tehnice legate de opțiunile de echipare din fabrică a vehiculului. În doar câteva minute puteți obține numeroase informații decodate despre vehiculul în cauză, tot ceea ce aveți de făcut nefiind decât să accesați pagina automoli.com/ro, să urmați pașii sugerați de motorul de căutare și să plătiți, iar în cel mai scurt timp veți beneficia de raportul generat care conține istoricul vehiculului.

Verificarea istoricului mașinii, pentru o achiziție în siguranță 

Verificarea istoricului mașinii le oferă celor care doresc să facă o achiziție mai multă siguranță. Având posibilitatea de a obține un raport de acest fel, viitorul cumpărător are șansa de a afla informații esențiale despre vehiculul în cauză, iar în acest fel poate lua decizia în cunoștință de cauză. Apelând la Automoli pentru generarea unui raport VIN, există mai puține șanse de a achiziționa o mașină care constituie obiectul unui furt sau o mașină care nu prezintă siguranță din punct de vedere tehnic.

Numărul VIN devine astfel mai mult decât o înșiruire de caractere. Acesta este codul de identificare a mașinii, iar utilitatea lui este una considerabilă – fie pentru verificarea istoricului mașinii, fie pentru a vă asigura că piesele de schimb pe care urmează să le achiziționați sunt cele bune, fie pentru a realiza diverse tranzacții cu un anume vehicul. În acest fel, numărul VIN și raportul VIN devin instrumente utile pe care le puteți folosi și atunci când achiziționați un vehicul, și după achiziția acestuia, pentru întreținerea lui.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *