Nissan dezvaluie 4 concepte noi care demonstreaza viziunea sa despre viitor

img
Home / Stiri si noutati auto / Nissan dezvaluie 4 concepte noi care demonstreaza viziunea sa despre viitor

Pe langa faptul ca a anuntat planul sau de electrificare pentru urmatorii 10 ani, care are 23 de modele noi pana in anul 2030, dintre care 15 cu motor 100% electric, Nissan a dezvaluit patru concepte care sunt indreptate clar inspre viitor mai ales cu tehnologii de conducere autonoma.

Fiecare dintre modelele noi prezentate se indreapta inspre viitor si inspre o clientela specifica si arboreaza un design care se indeparteaza destul de radical de gama de masini actuala.

Nissan Chill-Out. Fara indoiala ca este masina cea mai aproape de viitor, fata de celelalte patru. Chill Out este o masina SUV care este bazata pe aceeasi platforma ca si Aryia care va aparea pe sosele in anul 2022. Are roti supradimensionate si un profil de masina coupe care ii confera si un aer foarte sportiv.

La interior, unde accesul este facilitat cu ajutorul unor portiere care se deschid in directii contrare, volanul se poate retracta in modul fara sofer pentru a permite ocupantilor sa se uite de exemplu la un film, la un ecran multimedia foarte mare.

Chill Out este deci un crossover cu forme rotunjite, probabil mai mic decat Ariya. La prima vedere, aceasta ar putea fi o avanpremiera a urmatoarei generatii de Leaf. Conceptul se bazeaza pe platforma CMF-EV si este echipat cu sistemul e-4orce (terminologie folosita de Nissan pentru vehiculele electrice echipate cu tractiune integrala). Modelul de productie este de asteptat sa soseasca in 2025.

Nissan nu prezinta insa nicio cifra in ceea ce priveste autonomia sa, dar ne putem astepta ca aceasta sa varieze intre 321 si 482 km.
Nissan Surf Out. Camionetele electrice retin foarte mult atentia in ultimul timp. Conceptul de surf out este fara doar si poate raspunsul Nissan pentru Ford F-150 Lightning, Rivian R1T, GMC Hummer EV si Tesla Cybertruck.

Din punct de vedere vizual, acest model de camioneta se distinge prin panoul sau din fata translucid.

Nissan Max-Out. Masinile cabriolet sunt pe cale sa dispara, dar Nissan ne mai face sa visam cu acest roadster electric, Max Out. In ciuda liniilor foarte fluide, designul poate nu va placea tuturor, dar dupa cum o indica si numele sau, habitaclul este configurat pentru a primi un maximum de persoane.

Nissan Hang Out. Hang Out este un multisegment cu portiere culisante care vor sa redefineasca spatiul si experienta pentru sofer si pasageri. Scaunele din fata sunt pivotante pentru a se intoarce inspre cele din spate si pentru a facilta astfel conversatia. Asta in modul autonom de conducere, bineinteles.

Conceptul Hang-Out este un vehicul electric hatchback cu o forma patrata pe care l-am putea vedea cu usurinta evoluand inspre o noua generatie de Cube pentru a prelua Kia Soul EV. De asemenea, a fost proiectat cu tractiune integrala si o podea joasa si plata datorita platformei electrice dedicate. De asemenea, are un sistem avansat de conducere semi-autonoma.

O alta optiune- sa intorci toate scaunele in fata pentru a profita de o adevarata experienta de sala de cinema.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *