LS2 Thunder FF805, casca moto potrivită pentru pasionații de viteză

img
Home / Stiri si noutati auto / LS2 Thunder FF805, casca moto potrivită pentru pasionații de viteză
/
5 Views

FF805 Thunder este o cască de tip full face ce provine de la celebrul brand LS2, special concepută pentru racing. Structura sa rezistentă se bazează pe construcția din fibră de carbon și dispune de cele mai noi avansuri de ordin tehnic, cu tehnologie derivată din experiența curselor în competițiile de motociclism viteză MotoGP. Se face remarcată prin rezistența deosebită și prin deținerea sistemului Pinlock inovator, la care se adaugă un sistem de ventilație excelent. Totodată, această cască moto marca LS2 este foarte confortabilă la purtare. Modelul FF805 Thunder este disponibil cu trei mărimi de carcasă. Pe piață există numeroase modele performante de căști de protecție din cele mai noi colecții lansate de LS2 Helmets, la prețuri atractive. Gama de echipamente pentru motociclete mai include mănuși, ochelari de protecție, veste și geci moto, platoșe etc.

Una dintre cele mai importante trăsături ale căștii FF805 Thunder constă în dotarea cu ecranul fabricat din policarbonat clasa A cu tratament anti-zgâriere și cu protecție UV. Dispune de certificare ECE 22.05 & DOT. Asigură o rezistență crescută la șocuri și permite un unghi larg de vizibilitate. În plus, dispune de tehnologie anticeață Pinlock Max Vision, are un sistem de eliberare rapidă și facilitează o ventilație optimă. Interiorul acestei căști este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, respirabil, antibacterian, detașabil și lavabil. Casca mai prezintă și un sistem de eliberare gândit pentru situații de urgență, la care se adaugă gulerul cu element de siguranță reflectorizant pentru a asigura o bună vizibilitate la pilotarea pe timp de noapte și în condiții de lumină slabă. O altă caracteristică o constituie sistemul de închidere cu cataramă dublă.

LS2 Helmets este lider pe segmentul de căști moto, unde se afirmă prin colecții atent gândite, moderne și atractive ca design. Brandul vine în întâmpinarea unei tipologii foarte diversificate de rideri, indiferent de disciplina practicată, de experiență sau de vârstă, astfel încât orice pilot care vrea să cumpere o cască nouă dispune de o gamă bogată de modele, de la căștile pentru cross și enduro până cele destinate pentru stradă sau pentru circuit.

Înainte de lansarea pe piață, toate modelele de căști moto purtând semnătura LS2 sunt supuse unor teste minuțioase, pentru a dovedi calitatea și performanța. Pentru fiecare serie de modele LS2 au fost folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate, care oferă durabilitate și flexibilitate, fără a neglija aspectul estetic. Modelul este disponibil cu mai multe opțiuni de culoare (negru, galben, albastru, roșu), în versiunile Solid (Carbon) și Racing (Matt H-V Yellow, Blue H-V Yellow, Red White). Grafica în trenduri, ventilația superioară și greutatea ușoară ce caracterizează modelele de căști touring, modulare, open-face, de curse etc. ale brandului LS2 Helmets contribuie la cea mai bună experiență de riding, oferind în același timp protecție crescută pentru a vă permite să vă puneți întregul potențial în valoare indiferent de condiții.

Specialiștii ATVRom vă pot ajuta cu orice informații legate de modelele de căști moto LS2 Helmets sau cu privire la alegerea echipamentului moto potrivit pentru dumneavoastră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *