Cele mai bune masini noi pentru anul 2020

img
Home / Stiri si noutati auto / Cele mai bune masini noi pentru anul 2020

Urmatorii ani se anunta foarte incitanti pentru industria automobilelor. Un numar foarte mare de constructori aleg sa apeleze la motorul electric, cu sosirea unei game hibride reincarcabile si cu modele in intregime electrice. Pe de alta parte, anumiti constructori, aleg sa ramana fideli motoarelor pe benzina conventionale.

Iata deci care sunt cele mai bune noutati pentru anul 2020.

Hyundai i10. In timp ce Fiat 500 si Volskwagen up! Vor fi vandute doar in versiune electrica, se pare ca noul Hyundai i10 va fi disponibil si in varianta pe benzina. Noul model i10 va fi disponibil cu un  ecran mare cu touch screen de  inchi, plecand si de la i30, deoarece Hyundai doreste sa mareasca si echipamentul citadinei sale.

Seat el –Born. Seat si-a dezvaluit noua sa masina electrica. Bazata pe modelul de masina Volskwagen I.D, noua masina Seat el Born are cea mai frumoasa alura sportiva si va oferi o autonomie in jur de 420 de km. Marimea sa este asemanatoare cu cea a masinii Seat Lyon cu haion, dar va fi mai spatioasa datorita absentei tobei de esapament.

Peugeot 2008. Dupa noua masina Peugeot 208, noul SUV mic 2008, a fost dezvaluit. Va imprumuta noul stil agresiv al modelului 208 cu haion si va avea atat versiuni hibride cat si electrice, mai tarziu. Modelele electrice vor avea o autonomie in jur de 320 de km si sunt asemanatoare cu masina Nissan Leaf.

Fiat 500 EV. Va exista o noua versiune de Fiat 500 in  anul 2020 si marca a confirmat faptul ca modelul ce va urma va fi mult mai luxos si ca fa fi disponibil doar in versiune electrica. Modelul 500 isi va pastra dimensiunile sale compacte, dar va oferi si un spatiu interior mai mare, pe langa tehnologie de ultima generatie. Va fi mult mai scumpa decat modelul actual, dar Fiat a lnsat numeroase editii speciale care au tendinta sa fie mai scumpe decat versiunea de baza.

Alfa Romeo Tonale. Alfa Romeo a dezvaluit un nou SUV supriza la Salonul de la Geneva. Mai mica decat versiunea Stelvio, Tonale va fi disponibila cu un motor hibrid reincarcabil pentru a se face economii de carburant.

Audi Q4 e-tron. Audi a dezvaluit al doilea model de SUV electric la Salonul de la Geneva. Masina Q4 e-tron va fi asemanatoare cu Q 3 dar va trebui sa fie mai abordabila ca pret. Va trebui sa aiba o autonomie in jur de 450 de km si se va putea rencarca foarte repede.

Tesla Modelul Y. Tesla Modelul Y va fi al patrulea model al marcii si va imparti majoritatea pieselor cu berlina Model 3. Masina SUV va oferi mai mult spatiu, dar si o autonomie in jur de 480 de km.

Audi e-tron Sportback. Gama electrica de la Audi se va imbogati cu o masina Coupe SUV cu o alura mai sportiva care va rivaliza cu anumite modele de masini precum BMW X4. Se astepta ca masina sa aiba o autonomie in jur de 400 de km.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *