Ce mașini are Lionel Messi?

img
Home / Stiri si noutati auto / Ce mașini are Lionel Messi?

Lionel Messi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume și are în colecție numeroase mașini de lux.

Una dintre piesele de colecție din garajul lui Lionel Mess este un Ferrari 335 S Spider Scaglietti. Aceasta are un motor de 4.0L V12 și poate ajunge la o viteză maximă de 300km/h. Conform presei internaționale, Messi a plătit nu mai puțin de 30 de milioane de dolari pentru această mașină.

De asemenea, în garajul lui Leo Messi se află și mai multe mașini Audi, având în vedere că brandul german este sponsor oficial al clubului FC Barcelona. Astfel, Messi deține un Audi RS6, un A7 și un Q7.

Una dintre cele mai exotice mașini din colecția lui Messi este un Pagani Zonda Tricolore, care un motor de 7.3L V12. Starul argentinian a plătit 2 milioane de dolari pentru a cumpăra această mașină.

O altă mașină scumpă din colecția lui Messi este Mercedes SLS AMG, pentru care el a plătit peste 630 de mii de dolari.

Maserati Gran Turismo MC Stradale, cu un motor de 4.7L V8 și un preț de 242.100 de dolari este un alt bolid de lux din garajul lui Messi, alături de un Ferrari F430 Spyder, cu un motor capabil să genereze 503 cai putere.

În plus, Messi mai deține și un Range Rover Voge și unul Sport, având un garaj de-a dreptul impresionant.

Messi are un nou sezon excelent pentru FC Barcelona

Lionel Messi a tras FC Barcelona după el și în acest sezon și este principalul favorit să fie golgheterul din La Liga, potrivit cotelor din secțiunea pariuri sportive online NetBet. Messi are cota 1.05 să fie golgheterul campionatului și îi depășește pe Karim Benzema (cota 11.00), Gerard Moreno (cota 31.00) și Luis Suarez (cota 51.00).

Prin golurile marcate, Lionel Messi o poate ajuta pe FC Barcelona să câștige un nou titlu în La Liga. El a reușit deja această performanță de 10 ori, ultima dată în 2019.

De asemenea, Messi a mai câștigat cu FC Barcelona de patru ori Champions League, trei Supercupe ale Europei, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, șapte Cupe ale Regelui Spaniei și opt Supercupe ale Spaniei.

Pe plan individual, Lionel Messi a fost desemnat de șase ori Balonul de Aur.

Lionel Messi, o avere impresionantă

Averea lui Lionel Messi este estimată la aproximativ 400 de milioane de dolari. Acești bani provin din salariul de la FC Barcelona, contracte de sponsorizare și investiții.

Revista Forbes l-a inclus pe Messi  în topul sportivilor cu cele mai mari câștiguri. De asemenea, el are un salariu de 565 de mii de euro pe săptămână, la care se adaugă diverse bonusuri de performanță.

El este sponsorizat de companii precum Adidas, Pepsi, Gillette și Turkish Airlines și câștigă în jur de 35 de milioane de dolari pe an din astfel de înțelegeri.

Ca investiții, Lionel Messi este implicat în domeniul hotelier și în imobiliare. El acordă o mare atenție și domeniului auto, multe dintre mașini fiind cumpărate ca viitoare investiții.

De asemenea, Leo Messi preferă să dea o parte din ce câștigă înapoi și face o muncă impresionantă de caritate. El a înființat Leo Messi Foundation, prin care ajută tineri din mediile defavorizate. De asemenea, un alt gest impresionant a fost făcut la nunta cu Antonella Rocuzzo, când le-a cerut invitaților să facă donații pentru fundații în loc să vină cu daruri, așa cum se obișnuiește. În plus, de mai bine de un deceniu, starul echipei FC Barcelona este și ambasadorul Unicef.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *