carvertical VIN

Care sunt avantajele aduse de anvelopele resapate pentru camioane?

img
Home / Stiri si noutati auto / Care sunt avantajele aduse de anvelopele resapate pentru camioane?

Cea mai buna alternativa la anvelopele pentru camioane noi sunt anvelopele resapate care atrag un numar din ce in ce mai mare de persoane care conduc o societate de transport si gestioneaza un parc auto. Resaparea anvelopelor pentru camioane este cea mai buna solutie, cu argumente serioase pentru a reduce in mod eficient costurile de exploatare si impactul asupra mediului.

Care sunt deci argumentele unor anvelope resapate pentru camioane in fata unor modele noi?

Optimizarea randamentului kilometric

Cel mai important avantaj adus de anvelope pentru camioane de la Radburg este ca produc pe 3 calitati si anume: Standard, Premium si Premium plus, iar in ce priveste calitate vs pret reduceti costurile cu 50% fata de anvelopele noi. Anvelopele resapate iti vor permite sa conduci mult si bine fara compromisuri, la un pret mult mai accesibil.

Economii de carburant

Daca vei alege anvelopele resapate pentru camioane, vei face aceiasi km cu dar veti plati cu 50% mai putin fata de anvelopele noi. Cu anvelopele resapate Premium si Premium plus se poate reduce in medie consumul de carburant al flotei tale de camioane cu aproximativ 2 litri pe 100 de km.

Economii in ceea ce priveste costurile de exploatare

De asemenea, vei putea beneficia de avantaje si din punct de vedere financiar, asta daca optezi pentru o anvelopa resapata. In detaliu, resaparea unei anvelope de camion costa cu 40 pana la 50% mai putin decat achizitionarea unui produs nou fata de aceiasi calitate si se poate rula cel putin acelasi numar de de km.

Prin resapare, poti optimiza costurile de exploatare a autocamionului tau, bucurandu-te in acelasi timp de avantajele unei anvelope de calitate vs pret optim.

Cu anvelopele resapate poti reduce amprenta de carbon

De asemenea, resaparea anvelopelor poate sa actioneze in favoarea reducerii amprentei de carbon. Consumandu-se mai putina materie prima se opreste poluarea la sursa si in acest fel vei reusi sa reduci emisiile de CO2 cu aproximativ 70%.

De asemenea, resaparea are avantajul de a intarzia aparitia deseurilor, minimizand in acelasi timp volumul acestora. Alegand acest proces, contribui la reducerea deseurilor cu:

-50 kg de materiale economisite pentru fiecare anvelopa,

-si 70 kg de CO2 care nu sunt eliberate in aer.

Anvelopele resapate pentru camioane sunt sigure si totodata o buna modalitate de reducere inteligenta a costurilor. Asta inseamna ca te vei bucura de cea mai buna optimizare a costurilor. Dar nu numai. Contrar ideilor preconcepute, anvelopele resapate sunt extrem de sigure. Carcasele care au doar profilul uzat au fost inspectate cu minutiozitate si resapate cu cel mai inalt grad de tehnologie si de profesionalism, conform unor reguli si solutii avansate. Rezultatul il reprezinta o anvelopa resapata cu performante fiabile in toate domeniile cheie de care ai nevoie.

De asemenea, inginerii care lucreaza in resapare sunt in cautare constanta de noi solutii si inovatii. Poti miza deci pe materiale cele mai economice si ecologice de-a lungul intregului proces de resapare. Iar conceperea robusta si rezistenta este adaptata tuturor tipurilor de utilizare, indiferent de conditii. Vei face economii de bani, de energie si vei reduce si amprenta ecologica pentru a proteja mai bine mediul inconjurator.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *