carvertical VIN

Top 4 jocuri de noroc din cazinouri online cu și despre bolizi!

img
Home / Stiri si noutati auto / Top 4 jocuri de noroc din cazinouri online cu și despre bolizi!

Pasiunea pentru mașini și bolizi puternici întrece toate mediile, aceasta ajungând și în mediul online. De altfel, printre primele și cele mai populare jocuri video apărute au fost jocuri cu și despre mașini. Probabil știi prea bine nume precum Need for Speed: Most Wanted sau Forza Horizon, dacă ești un fan mai nou al mașinilor.

Apoi, te poți bucura de bolizi și mașini în general și dacă ești pasionat de jocurile de noroc. În ziua de astăzi, cazinourile online sunt echipate până la refuz cu sloturi variate, inclusiv cu sloturi cu și despre mașini. Desigur, nu este greu să găsești astfel de cazinouri online – mai greu poate fi să găsești un joc pe gustul tău.

Astfel, în cele ce urmează vei afla care sunt cele mai jucate jocuri de noroc online cu și despre mașini!

Hot Rod Racers – pentru iubitorii de mașini speciale

Mașinile tip hot rod sunt într-adevăr nișate și se bucură de o audiență relativ restrânsă. Totuși, aceste mașini de curse sunt tot mașini la final de zi. Astfel, Hot Rod Racers este un joc destul de popular în România printre iubitorii și pasionații de autovehicule.

Simbolurile speciale ale acestui slot reprezintă patru mașini specifice tipului hot rod. Există apoi cinci simboluri wild aurii, patru cu mașini și al cincilea cu o anvelopă. Slotul are un total de 30 de linii de plată, disponibile pe 5 role a câte patru rânduri fiecare.

Grafica jocului este una modernă, zona principală fiind capota unei mașini hot rod. Central se găsesc rolele cu simboluri, iar pe laterale elemente precum faruri, inserții metalice și multe altele. Fundalul este dinamic!

Street Racer – pentru pasionații de curse

Street Racer este un slot despre mașini, dar concentrat mai multi pe șoferi de legendă – Ignite, Alpha și Vapor, printre alții. Astfel, scopul tău este să întâlnești cât mai mulți șoferi în timpul sesiunii tale de joc.

Unul dintre simbolurile speciale ale jocului este reprezentat de o canistră de NOS, element celebru în lumea pasionaților de curse și mașini extrem de rapide. Valoarea RTP (return to player) a jocului este de 95.62%, slotul având o volatilitate destul de ridicată.

Jocul are patru role a câte cinci simboluri fiecare. Simbolurile de bază au accente neon, reprezentative pentru cursele de mașini moderne. Fundalul slotului este unul dinamic, reprezentând secundele dinainte începerii unei curse. Cu puțină atenție, poți observa un total de șase mașini care așteaptă la linia de start.

Speed Cash – curse clasice

Acest joc este un slot puțin mai inedit, având o singură rolă cu trei simboluri. Totuși, grafica și elementele reprezentative pentru curse introduse pe ecran fac toți banii. Mai exact, informațiile despre monede și câștig se află în panouri cu LED-uri roșii, specifice curselor clasive. Apoi, secțiunea laterală este similară topului prezentat audienței în timpul acestor curse.

Deasupra topului – care îți prezintă combinațiile de simboluri câștigătoare – se află un vitezometru și binecunoscutul semafor în trei culori care dă startul cursei.

Desigur, simbolul special, care îți oferă cel mai mare câștig, este o mașină de curse roșie aflată în fața a două steaguri în carouri. După ce apeși butonul care declanșează rotirea rolei, poți auzi minunatul motor al unei mașini clasice de curse.

Nascar Streak – un joc inedit de cazinou

Când accesezi cazinouri online, trebui să fii pregătit pentru lucruri neașteptate. Un astfel de lucru este acest joc cu și despre mașini. În esență, Nascar Streak este un joc de pariuri sportive care generează o cursă de mașini virtuală după realizarea pariului.

Astfel, în ecranul de start ți se prezintă mașinile care vor participa. Acestea sunt însoțite de numele șoferului, dar mai ales de cotele de pariere. Fiecare mașină prezintă o cotă și un loc potențial de finish. Secțiunea de pronostic arată care este probabilitatea unei mașini de a termina pe o anumită poziție. Un bilet de pariu poate fi cât de complex dorești.

După plasarea pariului, începe cursa. Astfel, ți se prezintă un videoclip animat care arată modul în care se desfășoară cursa. Poți vedea live cum se întrec mașinile, dar și în partea de jos a ecranului. Aceasta prezintă o bandă cu numerele aferente mașinilor de pe primele patru poziții.

La finalul cursei, vei putea vedea și o secvență în slow motion care prezintă momentul în care primele patru mașini trec linia de sosire.

Acestea sunt patru dintre jocurile de noroc pe care ar trebui să le încerci dacă ești pasionat de mașini și de curse, evident. Totuși, nu uita că nu sunt singurele disponibile. Experiența unui cazinou online poate fi uneori mai interesantă și mai îndelungată decât lucrul la un motor de mașină, de exemplu.

Mai mult, nu este de ajuns să încerci un singur cazinou online pentru a experimenta cele mai bune jocuri de noroc cu și despre mașini. Asigură-te că încerci mai multe pentru a-ți găsi favoritul!

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *