Test de lumini gratuit pentru toate autovehiculele Mercedes Benz

img
Home / Stiri si noutati auto / Test de lumini gratuit pentru toate autovehiculele Mercedes Benz

 
 
 
 
Premiera pe piata auto din România: test gratuit de lumini pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz
• O actiune nationala Mercedes-Benz, în premiera în România – pentru o vizibilitate mai buna si siguranta în trafic
• Pentru Mercedes-Benz, siguranta în trafic este o prioritate: verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare pentru toate autoturismele, autovehiculele comerciale usoare si camioanele Mercedes-Benz în perioada 1-30 noiembrie 2009
• Un demers sustinut de Parteneriatul Român de Siguranta Rutiera GRSP România, un program global ce reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.
• Responsabilitate fata de soferii autovehiculelor Mercedes-Benz si comunitate: o actiune menita sa contribuie la scaderea numarului de accidente din cauza problemelor de vizibilitate pe perioada iernii
Între 1 si 30 noiembrie 2009, Mercedes-Benz România desfasoara o actiune în premiera pe piata auto autohtona: test de lumini gratuit pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz. Astfel, toti proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale usoare si camioane Mercedes-Benz noi sau rulate, pot beneficia de verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.
Mercedes-Benz este prima marca de autovehicule prezenta în România care desfasoara aceasta actiune, menita sa reconfirme angajamentul fata de conceptul de siguranta în trafic, prin asigurarea unei vizibilitati mai bune si sa contribuie la scaderea numarului de accidente provocate de problemele de vizibilitate pe timpul iernii.
Pentru Mercedes-Benz, siguranta în trafic reprezinta o prioritate, iar în acest sens  asigurarea conditiilor optime pentru participantii la trafic este un obiectiv firesc asumat de marca germana. În România, Mercedes-Benz initiaza testul de lumini pentru a sprijinii toti conducatorii auto si a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfasoara în Germania înca din anii ’50.
”Responsabilitatea fata de soferii autovehiculelor si în acelasi timp fata de întreaga comunitate reprezinta unul dintre principalele atribute asociate valorii de siguranta promovata de Mercedes-Benz. În Romania dorim sa initiem actiunea ”Test de lumini”, atât pentru a contribui la cresterea gradului de siguranta în trafic, cat si pentru a rasplati fidelitatea tuturor celor care au optat pentru marca noastra,” a declarat Philipp Hagenburger, After-Sales Manager Mercedes-Benz România.
Demersul Mercedes-Benz România este sustinut de Parteneriatul Român de Siguranta Rutiera GRSP România si de partenerii sai, printre care se numara ministererele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania. Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *