S-a lansat noul POLO in Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / S-a lansat noul POLO in Romania

 
 
 
 
Volkswagen a lansat la sfarsitul lunii iulie noul model POLO.
Evenimentul de lansare a marcat inceperea comercializarii unui model care, la nivel mondial, din anul 1975 si pana la sfarsitul lui 2008 s-a vandut in 10,54 milioane unitati. In Romania, din 1998 pana in prezent s-au comercializat generatiile 3 si 4 ale modelului  cu peste 50,000 unitati vandute.
Volkswagen pune accentul la noul model pe pret, design, calitate. Pretul de pornire este de 10 552 EUR (cu TVA), 16.998 de euro, in cazul echiparii de top Highline si a motorizarii diesel de 1,6 litri cuplata la o cutie de viteze automata de tip DSG. Polo dispune de 3 linii de echipare (trendline, comfortline, highline) si 6 motorizari (3 diesel, 3 benzina) în prima faza, urmând ca spre sfârsitul anului sa mai apara 2 motorizari (1.2 TSI 105 cai si 1.4 TSI 170 cai).
“Noul Polo a aparut in cel mai potrivit moment si vine cu noi standarde in clasa compacta. Se deosebeste de modelul anterior printr-un design simplu, elegant, sportiv, dinamic, emotional, perfect. Cu noul model Volkswagen lanseaza nu numai un nou model ci si noul aspect al gamei. Tin sa evidentiez: cutia DSG inovatoare cu 7 trepte este disponibila pentru prima data la modelul Polo” spune Matei Albulescu, brand manager Volkswagen.
Daiana Stoicescu, PR Volkswagen completeaza: „ cu noul Polo, siguranta atinge nivelul clasei superioare; avem cinci stele conform noilor standarde mult mai stricte si mai detaliate pentru testele Euro­NCAP, ESP în versiunea standard de echipare – pe toate pietele importante din Europa, Airbag pentru zona capului si toracelui în versiunea standard de echipare. Varianta TDI este mai economica cu pâna la 15 procente, TSI cu pâna la 20 de procente.  În 2009 vor fi disponibile deja sapte motoare pentru noul Polo – cinci dintre acestea sunt noi.”
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *