Opel are trei cumparatori

img
Home / Stiri si noutati auto / Opel are trei cumparatori

 
 
Lista de pretendenti pentru producatorul auto german Opel cuprinde doar trei nume: Fiat, producatorul de piese auto canadiano-austriac Magna si compania internationala de investitii RHJ International.
Guvernul german a stabilit pentru miercuri timpul limita pentru depunerea ofertelor pentru divizia europeana a General Motors Corp , companie ce în America are pâna la 1 iunie sa prezinte un plan de restructurare.
Fiat a prezentat o oferta pentru brandurile europene ale GM Opel si Vauxhall, de asemenea, RHJ si Magna, conform Reuters. Pe de alta parte, GM a declarat ca este foarte probabil sa se intre în faliment, iar analistii cred ca acesta are putea veni în câteva saptamâni.
GM va decide cine va primi Opel, dar guvernul german va juca si el un rol deoarece va oferi, cel mai probabil, miliarde de euro pentru finantarea oricarui cumparator.
Fiat este piesa centrala într-un plan ce doreste a uni cele mai puternice atuuri ale americanilor de la Chrysler în cadrul unei campanii condusa de firma italiana, unde ar mai dori sa atraga activele europene ale GM . Astfel se va crea cel mai mare grup auto din lume, dupa Toyota.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *