Opel Insignia OPC Sports Tourer castiga un nou premiu

img
Home / Stiri si noutati auto / Opel Insignia OPC Sports Tourer castiga un nou premiu

 
 
 
 
Versiunea OPC a modelului break vârf de gama câstiga un premiu în cadrul 2009 Auto Bild SportsCars.
Essen. Opel Insignia OPC Sports Tourer a primit vineri premiul „Cel mai bun autovehicul sport al anului” la categoria break, în cadrul unei ceremonii sponsorizate de Auto Bild SportsCars, publicatia sora a revistei de specialitate germane Auto Bild.
Aproximativ 51.000 de cititori si redactori ai revistei Auto Bild si-au votat modelele preferate dintr-o pleiada de peste 300 de autovehicule. Editura germana a declarat ca Opel Insignia OPC Sports Tourer a dominat categoria break. Pe locul al doilea s-a clasat modelul Audi S4 Avant. Mercedes C63 AMG T a obtinut locul al treilea. Câstigatorii au fost anuntati în cadrul traditionalei Nopti a curselor desfasurate la Salonul Auto de la Essen.
„Ce onoare deosebita si ce masina minunata,” a declarat Hans Demant, Directorul General al Adam Opel GmbH. „Aceasta masina a debutat pe circuitul Nürburgring. A fost proiectata si construita ca o masina premium incitanta.”
Dezvoltând o putere de 239 kW/325 de cai putere si un cuplu de 435 Nm, unitatea V6 Turbo de 2,8 litri cu care este prevazut noul Insignia OPC este cel mai puternic motor instalat vreodata într-un model Opel de serie. Autovehiculul este prevazut cu elemente de înalta tehnologie, precum sasiul mecatronic coborât si reproiectat, cu sistem FlexRide, transmisia Adaptive 4×4 cu diferential autoblocabil electronic montat pe puntea spate (eLSD) si frâne Brembo proiectate special – toate acestea fiind completate de spatiul functional al unui break, cu o capacitate de încarcare de 1530 de litri.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *