Noul CITROEN C3 a fost lansat oficial in Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / Noul CITROEN C3 a fost lansat oficial in Romania

Noul CITROEN C3 a fost lansat oficial in Romania
Joi seara, in prezenta a peste 250 de invitati, noul CITROËN C3 a fost lansat oficial in Romania. Noul CITROEN C3 este disponibil incepand de la 10.890 euro TVA inclus, valabil pentru C3 1,1i 61 CP, nivel de echipare City! In acest weekend, 5 – 7 martie, noul C3 poate fi testat, in cadrul operatiunii de Porti Deschise, in toate showroom-urile Citroën din tara, iar vizitatorii site-ului www.citroen.ro au sansa sa castige o excursie la Paris, oferita de Air France, plus alte 30 de premii interesante, experimentand virtual senzatiile noului parbriz Zenith.
Razvan si Dani, Cabral, Serban Huidu, Andreea Patrascu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Luana Ibacka si alti peste 250 de invitati speciali au fost prezenti, joi seara, la lansarea oficialia a noului Citroën C3 in Romania. Noul C3 vine cu o oferta unica si inedita, datorita parbrizului Zenith, disponibil ca optiune pe nivelul Confort si in dotarea standard pe nivelul Exclusive. Dincolo de luminozitatea si vizibilitatea deosebite oferite gratie suprafetei vitrate extinse, parbrizul Zenith ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere, acestea fiind si temele lansarii oficiale de la World Trade Plaza.
In acest week-end, 5 – 7 martie, noul C3 poate fi testat la toti dealerii Citroen din tara. In cadrul actiunii de porti deschise toate showroom-urile Citroën au program prelungit, iar cei interesat pot testa in premiera calitatile noului model Citroën C3, disponibil cu 3 motorizari diesel (HDi 70 CP, HDi 90 CP cu filtru de particule si HDi 110 cu filtru de particule) si 4 motorizari pe benzina Euro V (1.1i 61 CP, 1.4i 75 CP, VTi 95 CP si VTi 120 CP). Toate sunt asociate unor cutii de viteze manuale in 5 trepte cu exceptia motorului HDi 110 CP asociat unei cutii in 6 trepte si a motorului VTi 120 care ofera optiunea unei cutii automate in 4 rapoarte. Noul CITROËN C3 este disponibil incepand de la 10.890 euro TVA inclus, valabil pentru C3 1,1i 61 CP, nivel de echipare City!
Concomitent cu lansarea oficiala a noului C3 in Romania si cu operatiunea Porti Deschise de la dealerii Citroën, toti vizitatorii site-ului www.citroen.ro au ocazia sa participe la concursul Visiodrive Challenge unde pot castiga o excursie pentru doua persoane la Paris, oferita de Air France, si alte 30 de premii speciale. Prin acest concurs, vizitatorii site-ului sunt invitati sa traiasca experienta Visiodrive, a parbrizului Zenith, calatorind virtual in toata lumea pentru a plasa geografic diferite monumente si locatii celebre pe care apoi vor avea ocazia sa le descopere virtual din interiorul unui Citroën C3 dotat cu parbrizul Zenith.
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *