Maserati face echipa cu Alfa Romeo MiTo pentru reteaua sa europeana de service

img
Home / Stiri si noutati auto / Maserati face echipa cu Alfa Romeo MiTo pentru reteaua sa europeana de service

Maserati face echipa cu Alfa Romeo MiTo pentru reteaua sa europeana de service
 
 
 
Maserati si Alfa Romeo: doua embleme ale industriei auto italiene celebre la nivel mondial pentru sportivitate, tehnologie si eleganta.
O suta de Alfa Romeo MiTo produse in exclusivitate pentru reteaua de service Maserati vor putea fi vazute in curand pe drumurile din intreaga Europa. Maserati a ales Alfa Romeo MiTo ca noua masina de curtoazie pentru clientii sai, cunoscatori ai stilului italian, exigent in privinta originalitatii.
Aceste automobilele speciale vor avea un stil exclusiv Maserati Blu Oceano (Deep blue), si vor fi dotate cu un motor 1.4 MultiAir Turbobenzina (170 CP) – cel mai puternic motor din gama MiTo.
Masinile nu se vor distinge doar prin culoarea lor unica, ci si prin alte doua caracteristici exclusive: placa „Limited Edition” fixata pe unitatea de aer conditionat si placa de pe prag fabricata din aluminiu tratat special, care poarta mentiunea Alfa Romeo for Maserati.
Cele 100 de masini vor avea, de asemenea, o serie de detalii de lux, in varianta standard: tapiterie Pelle Frau, sistem climatizare  automat dual-zone, volan din piele dotat cu comenzi audio si pentru telefon, un sistem de navigatie radio care acopera intreaga Europa, precum si sistemul hands-free Blue & Me, ce include port USB si faruri bi-xenon.
MiTo for Maserati are, de asemenea, un temperament de curse. Jantele 18″ din aliaj, spoilerul spate, bara de protectie spate si pedalele din aluminiu sunt incluse in dotarea standard. Toate masinile vor veni cu suspensii Dynamic, sistem de control electronic al amortizoarelor ce se adapteaza la conditiile de drum si la stilul de conducere, pentru a garanta viraje rapide si manevrabilitate excelenta.
Prin intermediul acestui parteneriat cu Alfa Romeo, reteaua europeana Maserati va putea oferi clientilor o masina speciala, care sa reflecte propria sa filosofie, in care fiecare optiune este produsul unei atentii maxime acordate fiecarui detaliu. 
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *