Editia aniversara Mazda MX-5 disponibila si in Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / Editia aniversara Mazda MX-5 disponibila si in Romania

Editia aniversara Mazda MX-5 disponibila si in Romania
Bucuresti, 29 martie 2010 – Mazda aniverseaza anul acesta doua decenii de succes MX-5 si ofera fanilor o editie speciala a celui mai vândut roadster din toate timpurile. Aceasta versiune va avea o productie limitata de 2.000 de unitati, va fi disponibila doar în Europa si va readuce în prim plan placerea de a conduce o decapotabila clasica. Editia aniversara Mazda MX-5 este disponibila prin comanda la un pret de 20.990 Euro (cu toate taxele incluse).
Bazata pe versiunea de serie Emotion, echipata cu motorul de 1,8 litri cu soft top, Mazda MX-5 – 20 de ani dezvolta 126 CP si un cuplu maxim de 167 Nm. Acest model are un pachet exterior special, integrând o grila, mânere si faruri fascia cromate, alaturi de lumini de ceata cu aspect sidefat, jante de 17 inch din aluminiu si logo-ul aniversar de 20 de ani.
În plus fata de modelul de serie, la interior frâna de mâna si schimbatorul de viteze au fost îmbracate în piele. Asemeni si volanul, ce include si comenzi audio, iar bordul si barele de protectie din spatele tetierelor sunt asortate în culoarea caroseriei. Pedalele au fost realizate din aliaj asemanatoar celor prezente pe modelul Revolution iar pentru realizarea soft top-ului au fost folosite materiale superioare. Totodata, automobilele vor fi echipate cu o editie speciala de placute aniversare pentru praguri, din otel inoxidabil, cu numere paneuropene (de la 1 la 2.000) si presuri interioare inscriptionate cu logo-ul aniversar.
Editia aniversara Mazda MX-5 poate fi comandata în trei culori – True Red, Crystal White Pearl si special pentru acest model – Aurora Blue. Pentru a creste sportivitatea si entuziasmul în condus a fost introdusa si o bara de rigidizare pentru suspensia fata.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *