Dacia saraceste Renault

img
Home / Stiri si noutati auto / Dacia saraceste Renault

 
 
 
 
 
Dacia saraceste Renault. Pretul mic al masinilor românesti scade profitul grupului.
Din cauza pretului mic al Dacia si în contextul cresterii cererii pentru masini ieftine, prin programele „Rabla” derulate de mai multe tari europene, modelele mai scumpe ale Renault, care asigura si o marja de profit mai mare, au tot mai putina cautare, scrie Financiarul
Desi vânzarile totale ale grupului Renault au înregistrat cresteri în Europa, modelele mai scumpe ale marcii franceze au tot mai putini clienti. Motivul: vânzarile la nivel de grup sunt sustinute de cererea tot mai ridicata pentru modelele low cost Dacia.
Astfel, producatorul auto francez trebuie sa reduca marja de profit, asigurata chiar de modelele mai scumpe Renault, arata o analiza realizata de „Wall Street Journal” (WSJ).
„Renault vinde multe masini ieftine, de pe urma carora nu câstiga prea multi bani”, avertizeaza analistul IHS Global Insight, Paul Newton, citat de WSJ.
Vânzarile totale ale Dacia au crescut cu 18% în primele sapte luni fata de perioada similara a anului trecut, cel mi puternic avans al unui produs Renault
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *