Dacia pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de Auto Plus

img
Home / Stiri si noutati auto / Dacia pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de Auto Plus

Dacia pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de Auto Plus
Dacia se afla pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de revista Auto Plus pentru anul 2010.
Revista Auto Plus a dezvaluit rezultatele editiei din 2010 a sondajului privind satisfactia posesorilor de automobile, atat pentru categoria marci auto, cat si pentru modele. Dacia s-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai apreciate marci, dupa Honda si Mini, iar modelul Dacia Sandero se pozitioneaza pe locul 7 in preferintele clientilor, devansand la aceasta categorie Skoda Fabia, Volkswagen Golf si Kia Cee’d.
Clasamentul revistei Auto Plus a fost realizat pe baza unui sondaj la care au raspuns 32.000 de posesori de automobile, din care o treime parcurg in medie intre 10.000 si 15.000 de kilometri pe an. In decursul a sase luni, acestia si-au exprimat opiniile cu privire la incidentele inregistrate de autovehiculele lor (probleme ale grupului moto-propulsor, accesorii electrice sau electronice, finisaje de interior sau de caroserie, frana, suspensii sau tinuta de drum), durata de imobilizare pentru reparatii sau regretul deciziei de achizitie a unui anumit model.
In editia de anul acesta a clasamentului, Dacia a inregistrat o crestere de 6 locuri la categoria celor mai apreciate marci, inregistrand un procent de satisfactie de 86,1% (din 100%). Fata de editia din 2009, in aceasta ancheta a fost inclus pentru prima data modelul Dacia Sandero, care s-a clasat direct pe locul 7, cu un procent de 87,6%. Modelul Dacia Logan a inregistrat si el o crestere semnificativa, de pe locul 36 pe locul 18, cu 82,2%, fata de 79,70%.
 
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *