DANI UNGUR a castigat SIBIU RALLY SHOW

img
Home / Stiri si noutati auto / DANI UNGUR a castigat SIBIU RALLY SHOW

 
 
 
 
Dani Ungur si Alex Filip, doi dintre cei patru piloti inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania, au luat startul si la Sibiu Rally Show, ultima competitie din 2009 care a facut parte din trofeul lansat de Citroën si in Romania.
Dani Ungur si Alex Filip sunt pilotii inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania si care au luat startul la Sibiu Rally Show 2009. Chiar daca initial din programul pentru 2009 au fost incluse in Citroën Racing Trophy Romania doar ultimele trei etape din Campionatul National de Raliuri, s-a decis ca si Sibiu Rally Show, o competitie la care au luat startul in premiera si masinile de la grupa A, sa fie inclus in acest program.
La grupa A, Alex Filip si Dani Ungur au dominat prima runda a competitiei, programata pe circuitul de rally cross din Sibiu, si au trecut fara probleme in sferturile de finala. Aici, Dani Ungur a fost primul pilot care a coborat sub un minut si 42 de secunde pe tur si a fost primul pilot care s-a calificat in semifinale. Cu cel de-al treilea timp, dupa cele doua manse parcurse, Alex Filp si-a asigurat si el prezenta in primii patru piloti la Sibiu Rally Show. 
Dani Ungur a facut spectacol atat in semifinala, unde l-a invins pe Rares Tomita, dar mai ales in finala mare unde a trecut, cu scorul de 2 la 1, de Edwin Keleti, campionul grupei A in 2009. Dani Ungur a pierdut prima cursa, dar a mers fantastic in urmatoarele doua si s-a clasat pe prima pozitie atat la Sibiu Rally Show, cat si in Citroën Racing Trophy Romania. ”Sunt foarte fericit ca am castigat la Sibiu. Este prima mea victorie la grupa A cu modelul Citroen C2 R2 Max si este prima mea victorie din Citroen Racing Trophy Romania”, a spus Dani Ungur, care a castigat si bonusul de 1.000 Euro, oferit in cadrul Citroen Racing Trophy Romania.
Invins in semifinala, Alex Filip, pilotul cu cele mai bune clasari in cele trei raliuri incluse in Citroën Racing Trophy Romania, a reusit sa castige insa lupta pentru locul 3. „Este laudabila initiativa celor de la Citroën Romania de a include si acest eveniment in cadrul trofeului organizat incepand cu acest sezon. Practic, cei 800 de euro castigati la Sibiu au fost suficienti cat sa acopar intergral costurile participarii noastre. Din pacate, oricat am tras de C2 R2-ul nostru, mai mult de atat nu s-a putut in fata unor masini mai puternice. Tocmai de aceea imi doresc foarte mult ca in 2010 se concurez la volanul unui Citroen C2R2 Max pentru a mai face un pas inainte in cariera mea de pilot’, a spus si Alex Filip.
Proiectul Citroën Racing Trophy Romania, inceput o data cu Raliul Tara Barsei 2009, va continua si in 2010. „Anul viitor vor fi incluse in Citroën Racing Trophy Romania toate etapele din Campionatul de Raliuri al Romaniei. Incepand cu 2010, doar modelul Citroën C2 R2 Max este eligibil pentru a participa in trofeu si sper ca vor fi mai multe masini inscrise in competitie, mai ales ca premiile puse in joc vor fi mult mai atractive”, a spus Simon Jean Joseph, Directorul Competitii Clienti Citroen Racing.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *