Configureaza propriul DS INSIDE

img
Home / Stiri si noutati auto / Configureaza propriul DS INSIDE

 
 
 
 
 
 Configureaza propriul DS INSIDE si intra in concurs pe www.citroen.ro
Citroën Romania propune timp de o luna vizitatorilor site-ului sau internet un concurs interactiv pentru a inaugura studioul de design DS INSIDE. Acest configurator inedit, accesibil pe site-ul dedicat conceptului DS INSIDE,  www.dsinside.citroen.com, permite internautilor sa modeleze, sa creeze si sa colectioneze versiuni proprii ale conceptului Citroën ce prefigureaza viitorul model DS 3.
Dovedind o ergonomie inovatoare si ludica, configuratorul DS INSIDE reinventeaza codurile prestabilite. Printr-o interfata 3D ce utilizeaza tehnologia Paper Vision, vizitatorul este invitat sa aleaga intre doua universuri cromatice si stilistice, « Paris style » sau « Etnic » si sa creeze pe ecran propriul concept DS INSIDE.
Utilizatorul poate modela vehiculul in functie de preferintele sale pentru a-l transforma intr-o creatie prorpie. Incepand cu culoarea plafonului, continuand cu cea a caroseriei, a retrovizoarelor si terminand cu modelul jantelor, milioane de configuratii sunt posibile!
Pentru a configura propriul concept, utilizatorul nu trebuie decat sa urmareasca sau sa traseze formele masinii cu mouse-ul. Nu a fost niciodata mai usor sa configurezi o masina, sa o personalizezi, conform gusturilor, dorintelor si starii de spirit pe moment. Conceptul devine o bijuterie, un element de colectie pe care utilizatorul are posibilitatea de a-l salva, difuza si impartasi.
Incepand de pe 19 iunie, timp de o luna, vizitatorii site-ului www.citroen.ro au posibilitatea de a-si impartasi creatiile DS INSIDE si de a castiga diferite premii, in functie de voturile celorlalti utilizatori. Mecanismul concursului este simplu, utilizatorii configureaza si salveaza creatiile de pe www.dsinside.citroen.com, le incarca apoi pe www.citroen.ro, in sectiunea dedicata concursului, ele devenind vizibile oricarui vizitator al site-ului, care poate vota conceptul favorit. Marele premiu, acordat creatorului conceptului cu cele mai multe voturi primite, va fi un set de tetiere auto universale cu DVD incorporat, dar primii 500 de inscrisi si votanti in competitie vor fi de asemenea premiati.
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *