Citroen C5 masina oficiala a Festivalului International George Enescu

img
Home / Stiri si noutati auto / Citroen C5 masina oficiala a Festivalului International George Enescu

 
 
 
Citroën Romania este in 2009 partener al Festivalului International George Enescu, modelul Citroën C5 fiind masina oficiala a prestigioasei manifestari culturale. Asftel, o flota de 10 Citroën C5 vor fi la dispozitia organizatorilor, in perioada 30 august – 26 septembrie, pentru a transporta invitatii de marca si artistii la locatiile de desfasurare ale concertelor din cadrul Festivalului.
Modelul Citroën C5 se integreaza perfect in peisajul festivalului prin caracterul elegant si rafinat. Citroën C5 combina o personalitate puternica, cu performante dinamice, statut si calitate. Deopotriva in versiunea berlina si versiunea break, C5 se remarca printr-un stil distinctiv si o personalitate eleganta. Liniile sale dinamice si mai ales linia mediana scoasa mult in evidenta fac ca aceasta masina sa fie remarcata imediat.
Festivalul si Concursul International George Enescu, ajuns la editia cu numarul 19, reuneste anul acesta 13 mari orchestre din Europa, 14 orchestre de camera, 19 formatii camerale, 6 coruri, 41 de solisti în concerte si 6 solisti în recital. O noutate a acestei editii este sectiunea care cuprinde prelucrari de jazz ale unor piese clasice.
Concertele din cadrul Festivalului George Enescu vor fi gazduite de mai multe sali din capitala: Ateneul Roman, Sala Palatului, Sala Radio, Opera Nationala si Teatrul National.
Citroën este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare, Marca asociandu-se Saptamanii Creatorilor de Moda de la Paris, Festivalului liric Aix en Provence, precum si la numeroase festivaluri de film.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *