BENTLEY MULSANNE

img
Home / Stiri si noutati auto / BENTLEY MULSANNE

BENTLEY MOTORS PREGATESTE PENTRU 2010 LANSAREA NOII NAVE AMIRAL: MULSANNE
• Productia la fabrica din Crewe va începe în primavara anului 2010; primele livrari catre Europa încep în vara anului 2010.• Interesul exprimat deja de clienti depaseste obiectivele de productie pentru 2010.
Bentley Motors a dezvaluit mai multe detalii cu privire la noua nava amiral Mulsanne, în urma debutului spectaculos desfasurat în august la Pebble Beach Concours d’Elegance si în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. La fabrica Bentley din Crewe, Anglia, au fost organizate peste 1000 de vizionari private pentru Mulsanne. Numeroase astfel de evenimente au avut loc la diferite reprezentante din Marea Britanie, Europa continentala si Statele Unite.
Artizanii si inginerii Bentley au proiectat si realizat noul Mulsanne într-o maniera impecabila astfel încât sa îmbine performantele, eleganta, luxul si rafinamentul pentru care marca a devenit celebra.
„Interesul manifestat pâna acum depaseste obiectivele de productie fixate pentru 2010. Mulsanne este expresia pura a designului si maiestriei artizanale specifice marcii Bentley, fapt care a atins latura sensibila a entuziastilor Bentley din lumea întreaga si a unui numar mare din potentialii clienti care au vizitat Crewe în acest an. Am fost încurajati de comentariile pozitive privind modelul Mulsanne, venite îndeosebi din partea clientilor nostri din America.”, a declarat Stuart McCullough, director al departamentului de marketing si vânzari al Bentley Motors.
Productia modelului Mulsanne va demara în al doilea trimestru al anului 2010 la sediul Bentley din Crewe (Anglia). Special pentru Mulsanne a fost construita o noua linie de productie a caroseriei, unde tehnologia de vârf în domeniul asamblarii caroseriilor, aripile frontale din aluminiu, sudarea manuala a îmbinarilor de otel  reusesc sa confere un aspect unic si unitar.
Modelul Bentley Mulsanne va sosi pe pietele europene în vara anului 2010. Noua nava amiral Bentley prezinta o paleta variata de 114 culori pentru caroserie, 21 de culori pentru mocheta, noua finisaje de furnir din lemn natural si 24 de culori pentru pielea de la interior, toate sortimentele de piele disponibile fiind tabacite în cadrul unui proces utilizat de mai multe decenii pentru ca acest automobil clasic al viitorului sa nu îsi piarda niciodata aroma caracteristica. Mai mult decât atât, gratie renumitului departament de design personalizat al Bentley, clientul îsi poate alege propria culoare, perfect adaptata viziunii si gusturilor sale. În varianta de echipare standard, Bentley Mulsanne este modelul Bentley din epoca moderna cu cea mai mare cantitate de piele si furnir de lemn, el fiind construit integral în numai noua saptamâni.
Habitaclul luxos al modelului Mulsanne este echipat cu cea mai avansata tehnologie. În spatele cadranelor inspirate din modelele de epoca si al noilor butoane cu efect de sticla se afla tehnici de ultima ora, printre care se numara conexiunile iPod si mp3, Bluetooth si un cititor de cartele SIM, precum si un sistem 3G MMI. Cei care vor opta pentru dotarea cu sistemul audio de înalta calitate NAIM se vor delecta cu cel mai puternic sistem audio din lume montat pe un automobil de serie – 2200 wati pe 20 de canale.
Fondatorul W.O. Bentley a avut viziunea de a construi „o masina buna, o masina rapida, cea mai buna din clasa sa”. 90 de ani mai târziu, modelul Mulsanne, noua nava amiral a marcii Bentley, se va situa în vârful segmentului de lux atât din punctul de vedere al calitatii, cât si al prestigiului, elegantei si rafinamentului. Individualizat printr-o arta a manufacturii adusa aproape de perfectiune, noul Bentley Mulsanne reprezinta expresia unei filozofii autentice la volanul unui automobil desavârsit.
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *