2010 incepe cu mari avantaje pentru clientii Chevrolet

img
Home / Stiri si noutati auto / 2010 incepe cu mari avantaje pentru clientii Chevrolet

2010 incepe cu mari avantaje pentru clientii Chevrolet
 
 
 
 
Chevrolet Spark este cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata, la un pret de numai 6275 Euro cu TVA inclusa.
Modelul este echipat cu:  aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie, inchidere centralizata si bare de protectie in culoarea caroseriei.
Noul Chevrolet Cruze  vine in intampinarea clientilor cu o oferta inegalabila de 5 stele.
    – 5 ani garantie reala si transferabila    – Motorizari EURO 5 pe benzina fara taxa de poluare    – Cruze este cea mai sigura masina!  Chevrolet Cruze a obtinut 5 stele EURONCAP (rezultatul maxim la testele de siguranta) si are cel mai bun punctaj din istoria testelor EURONCAP la impactul frontal si lateral.    – Echipare standard de 5 stele: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard    – Totul la doar 11990 Euro cu TVA inclusa!
Pe baza acestor avantaje de neegalat in segmentul sau, AUTOBEST 2010 a desemnat Chevrolet Cruze ca fiind cea mai buna achizitie de pe piata!
Inregistrarile pentru un test-drive convingator cu Noul Chevrolet Cruze pot fi realizate printr-un simplu click la adresa http://www.ro.chevrolet-cruze.eu/ sau pe www.chevrolet.ro
Chevrolet Aveo Sedan
Chevrolet Aveo Sedan vine acum cu 5 ani garantie reala si transferabila avand si o echipare de invidiat: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata,  radio CD cu MP3, inchidere centralizata si servodirectie la doar 8240 Euro cu TVA inclusa.
Chevrolet Aveo 5 usi este oferit de asemenea cu o garantie reala de 5 ani si este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie la doar 8595 Euro cu TVA inclusa.
Chevrolet Lacetti  este  disponibil cu o reducere de exceptie, intr-un stoc limitat.  Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi  echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, coloana de directie reglabila pe inaltime la doar 9648 Euro cu TVA inclusa.
SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0l, 150 CP, 4×4 si 7 locuri  este disponibil acum prin leasing cu o reducere de 21.8%. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard de exceptie: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 si 6 boxe Deluxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la doar 22553 Euro cu TVA inclusa. Oferta Chevrolet Captiva este valabila pana la 31 martie 2010 in limita stocului disponibil.
Chevrolet Epica Diesel 2.0 l 150 CP ofera eleganta unei limuzine cu o echipare de invidiat: aer conditionat automat, 6 airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17″, scaune, volan si schimbator de viteze in piele, scaun sofer si pasager incalzite, servodirectie sensibila la viteza, senzori de ploaie si senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi reglabile, incalzite si rabatabile electric …. la doar 19983 Euro cu TVA inclusa.  
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *