Top scoli de soferi Tulcea 2014

img
Home / Scoala de soferi Tulcea / Top scoli de soferi Tulcea 2014

Judetul Tulcea este una din zonele din tara care pune probleme doritorilor de permis atunci cand vine vorba de perioada de pregatire. Cu un procent mediu de promovabilitate de sub 40% pentru scolile de top, este evident ca in acest judet permisul de conducere se obtine destul de greu si din acest motiv este cu atat mai important ca viitorii soferi amatori si profesionisti sa aleaga cu mare atentie scoala de soferi cea mai potrivita, care ofera serviciile de cea mai buna calitate.

In judete precum Tulcea, in care scolile de top au procente de promovabilitate relativ slabe doritorii de permis sunt sfatuiti sa aleaga in functie de instructor, unii dintre acestia ridicand media la nivel de scoala si chiar de judet cu rezultate exceptionale care pot face diferenta intre succesul si insuccesul in timpul examenului pentru permis.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Tulcea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi SC Sabiluc Auto SRL Punct de lucru Macin

Scoala de soferi Sabiluc a deschis un nou punct de lucru in Macin, judetul Tulcea si pune accent pe organizare cursurilor privind circulatia pe drumurile publice si obtinerea permisului pentru diverse categorii. Pachetul de oferte AM, A, B, BE, C, CE si D si cursuri pentru atestate pentru transport de persoana, marfa, taxi, instructor auto, profesor legislatie, etc.

Punctul de lucru din Macin este una dintre cele mai noi si mai moderne scoli pentru soferi din Tulcea ce a inregistrat in anul 2014, un numar de 313 cursanti dintre care 136 declarati admisi, respectiv 43.45%, cel mai bun procent din judet. Cel mai bun instructor dintre cei 7 ai scolii este Luca Catalin Constantin cu 169 de cursanti dintre care 95 admisi, respectiv 56.21%.

2. Scoala de soferi Agrotransport Tulcea SA

Scoala de soferi pentru amatori si profesionisti Agrotransport Tulcea ofera pachete de servicii pentru categoriile B, C, CE si D dar si cursuri pentru atestate de certificare profesionala.

Suportul de curs pentru orice categorie este gratuit, iar elevii scolii au posibilitatea sa completeze chestionare pentru verificarea cunostintelor la sediul firmei, pe toata durata programului de lucru.
Infiintata in anul 2000, aceasta este prima scoala de soferi din judetul Tulcea autorizata de Ministerul Transporturilor prin Autoritatea Rutiera Romana si a pregatit peste 2000 de soferi in toata perioada de activitate.

In anul 2014, scoala de soferi Agrotransport Tulcea s-a aflat pe locul 2 in topul scolilor cu cel mai bun procent de promovabilitate din judet, 38.53% cu 133 de cursanti dintre care 51 admisi. Din colectivul de 5 instructori auto, Gorun Gheorghe detine recordul ca procent de promovabilitate, 52.78%, 36 cursanti si 19 declarati admisi.

3. Scoala de soferi Autotur SRL

 • Str Libertatii, nr 87, Tulcea, judetul Tulcea

Scoala de soferi amatori si profesionisti Autotur din Tulcea ofera cursuri pentru pregatirea obtinerii diverselor categorii de permis dar si a atestatelor pentru transport marfa, persoane, ADR, taxi, consilier siguranta, instructori auto, profesori legislatie etc.

Aceasta scoala de soferi are inclusiv un punct de lucru in sediul Autotur Badabag, in incinta casei de cultura, pe langa cel din str Libertatii nr 87. Elevii dispun de un simulator auto performant pentru conducerea pe timp de noapte, in conditii de ploaie si ninsoare, derapare controlata, circulare pe autostrada, intersectii aglomerate, etc.

Cu 568 de cursanti in 2014 si 213 declarati admisi, 37.5%, scoala de soferi Autotur se afla pe locul 3 in topul celor mai performante scoli din judet. Cel mai bun instructor din colectivul de 17 instructori ai scolii a fost in acelasi an Gosa Vasile, 26 de elevi, 16 admisi, respectiv 61.54%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Tulcea.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *