Top scoli de soferi Alba 2015

img
Home / Scoala de soferi Alba / Top scoli de soferi Alba 2015

Alegerea scolii potrivite face diferenta intre obtinerea permisului de la prima incercare sau numeroase nereusite. Pregatirea instructorilor si calitatea serviciilor oferite de o scoala de soferi sunt cel mai important factor determinant pentru succesul unui viitor sofer.

Doritorii de carnet din judetul Alba se pot orienta catre o serie de scoli de soferi cu experienta in domeniu, care se disting fata de competitie printr-o rata de promovabilitate superioara mediei pe judet si pachete de servicii de calitate.

Urmatoarele 3 scoli, primele in topul celor mai performante scoli de soferi din judetul Alba, reprezinta o alegere de incredere pentru orice viitor sofer.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Alba in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Autosof Lazar SRL

 • Adresa: Bd. Ferdinand I nr 66, Alba Iulia

Cu o rata de promovabilitate de 67.02%, scoala de soferi Autosof Lazar SRL din judetul Alba este una dintre cele mai bune exemple ca scolile de soferi pot oferi servicii care se ridica la standardele de peste hotare. Rata de promovabilitate inregistrata de cei 8 instructori ai scolii este in crestere cu aproape 3 procente fata de anul 2014.

Bisboaca Ioan este cel mai performant instructor al scolii, cu o rata de promovabilitate excelenta de 84.15%. Acesta este de asemenea al 3 lea instructor in topul celor mai buni instructori din judet si a pregatit 82 din cei 282 de elevi ai scolii care au sustinut examenul in 2015.

2. Scoala de soferi Csegezi SRL

 • Adresa: Str Mihai Eminescu, nr 7, Aiud

Nou intrata in clasament, scoala de soferi Csegezi este a doua in topul celor mai performante scoli de soferi din judet, cu o rata de promovabilitate de 66.33%. Aceasta rata este aproape dublul mediei fata de unele judete din tara.

Doritorii de permis care aleg aceasta scoala de soferi din judetul Alba pot apela cu incredere la instructorul Csegezi Elek, cel mai bun instructor al scolii si al doilea in topul pe judet al celor mai performanti instructori cu o rata de promovabilitate de 84.42%. Acesta a pregatit 77 din cei 199 de elevi ai scolii in anul 2015.

3. Scoala de soferi Tudor SRL

 • Adresa: Strada Decebal 27, Alba Iulia

Una dintre scolile cu cea mai vasta experienta in domeniu din judet, scoala de soferi Tudor SRL se mentine in clasament pe locul 3 in topul celor mai performante scoli de soferi din Alba. Procentul de promovabilitate al scolii a inregsitrat o scadere fata de anul 2014, de la 64.2% la 61.81% in anul 2015, iar numarul total de elevi pregatiti a fost in crestere.

Cel mai bun instructor din cadrul scolii, Zamora Vasile Eugen se afla pe locul 1 in topul celor mai performanti instructori din judet, cu un procent de 86.90 % candidati admisi din cei 84 pregatiti.

Salvează

Salvează

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *