drpciv

Top scoli de soferi Vrancea 2014

In judetul Vrancea, situatia scolilor de soferi este una ingrijoratoare, cu rate de promovabilitate sub media pe tara acesta fiind unul dintre cele mai slabe judete in ceea ce privesc sansele de obtinere a permisului de conducere. Chiar si scolile auto de top din acest judet nu depasesc rate de 32% de promovabilitate, in aceste conditii, doritorii de permis trebuie sa aleaga scoala cu care urmeaza sa isi faca pregatirea in mod special in functie de performantele individuale ale instructorilor.

Intr-un judet in care permisul de conducere se obtine neobisnuit de greu este cu atat mai important ca viitorii soferi sa puna mai mult accent pe profesionalismul, seriozitatea si rezultatele instructorilor inainte sa aleaga sa se pregateasca cu acestia. Cu doua scoli mari in judet, numarul de instructori auto inseamna un numar mare de optiuni.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Vrancea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi SC Scorpion Test 2006 SRL

Scoala de soferi pentru categoriile AM, B, C, CE si D din Focsani judetul Vrancea a fost infiintata in anul 2003, facandu-se remarcata la nivel national drept cea mai buna scoala de soferi din anul 2006.

In prezent, procentul de promovabilitate al scolii este sub media la nivel national, insa ramane cel mai bun din judet, cu cel mai mare numar de cursanti. Echipa profesionista, cu vasta experienta formata din instructori, profesori, psihologi si restul colectivului este dedicata sprijinirii fiecarui elev in parte in vederea obtinerii permisului de conducere.

In anul 2007, scoala de soferi SC Scorpion Test 2006 SRL a pregatit cel mai mare numar de viitori soferi din judet, 1207, dintre care 393 au obtinut permisul de conducere, respectiv 32.56%. Din colectivul de 15 instructori se face remarcat Vasile Stefan cu cel mai bun procent de promovabilitate, 62.07%, 29 de elevi dintre care 18 admisi.

2. Scoala de soferi Dima Prest SRL

  • Str Anghel Salighny, nr 35, Focsani, judetul Vrancea

Scoala de soferi Dima Prest SRL pentru categoria B de permis din Focsani judetul Vrancea este una dintre scolile de soferi cu cele mai bune rate de promovabilitate din aceasta zona a tarii. In anul 2014, aceasta scoala de soferi s-a clasat pe locul 2 in judet, cu un procent de promovabilitate de 32%, 100 de cursanti dintre care 32 declarati admisi. Stoica Leonard a fost cel instructorul cu cele mai bune rezultate dintre cei 3 angajati Dima Prest SRL, cu 4 cursanti dintre care 3 admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 75%.

3. Scoala de soferi Nenciu COM SRL

  • Str Tatulescu nr 10-12, Focsani, judetul Vrancea

Scoala de soferi Nenciu din Focsani se numara printre cele mai apreciate scoli de soferi din judet in ceea ce privesc recenziile din partea fostilor elevi ai scolii. Scoala ofera cursuri inclusiv pentru categoriile C si CE iar preturile se numara printre cele mai accesibile din zona.

Una dintre scolile mari din zona, scoala de soferi Nenciu COM SRL a pregatit doar in anul 769 de elevi dintre care 243 au fost declarati admisi, respectiv 31.6 %, al treilea cel mai bun procent de promovabilitate din judet. Din colectivul de 9 instructori cele mai bune rezultate le-a inregistrat Toia Vasile, cu 101 cursanti admisi din 185 pregatiti, respectiv 54.59%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Vrancea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV