Top scoli de soferi Tulcea 2015

img
Home / Scoala de soferi Tulcea / Top scoli de soferi Tulcea 2015

Judetul Tulcea nu se numara printre zonele din tara cu un procent de promovabilitate considerat acceptabil.

Cu o rata de admisie la examenul pentru permis de sub 40% in anul 2015, acesta este una dintre regiunile cu probleme din tara in ceea ce priveste conditiile de pregatire ale viitorilor soferi. Aceste procente de loc imbucuratoare inseamna ca doritorii de permis trebuie sa fie foarte atenti cand aleg o scoala de soferi si trebuie sa se informeze din surse de incredere inainte de a se inscrie la cursuri.

O scoala de soferi de top sau un instructor auto care are o rata de promovabilitate mare va oferi garantat servicii de o calitate superioara fata de competitori.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Tulcea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi SC Sabiluc Auto SRL punct de lucru Macin

 • Adresa: Str. 1 Decembrie, BL. 22, loc. Macin, jud. Tulcea

Scoala de soferi SC Sabiluc Auto SRL punct de lucru Macin a inregistrat o rata de promovabilitate de 46.96% pe anul 2015. La fel ca si in anul 2014 rata de promovabilitate o situeaza pe locul intai in top 3 cele mai bune scoli de soferi din Tulcea. Cei 21 de instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul scolii au pregatit in anul 2015 un numar de 360 de elevi, dintre care 169 au fost declarati admisi la examenul oficial pentru permis. Din cei 21 de instructori ai scolii s-au facut remarcati Mocanu Gheorghe si Luca Catalin Constantin.

Instructorul Mocanu Gheorghe a pregatit 34 de cursanti dintre care 24 au trecut cu brio examenul final, rezultand astfel o rata de promovabilitate de 70,59% si primul loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Tulcea.

Instructorul Luca Catalin Constantin a instruit 135 de elevi, 93 au trecut examenul, rezultand astfel un procent de promovabilitate de 68,89% si locul doi in topul celor mai buni trei instructori din judetul Tulcea.

2. Scoala de soferi Autotur SRL PL Babadag

 • Adresa: str. Libertatii, nr 87, Tulcea

Spre deosebire de anul 2014, rata de promovabilitate a scolii de soferi Autotur SRL PL Babadag a inregistrat o usoara crestere in anul 2015. Astfel, din totalul de 569 de cursanti inscrisi, 235 au obtinut rezultate pozitive la testarea finala, rezulta un procent de promovabilitate de 41,3%.

In cadrul acestei scoli de soferi isi desfasoara activitatea un numar de 18 instructori insa niciunul dintre acestia nu a realizat un procent de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori auto din Tulcea.

3. Scoala de soferi Agrotransport Tulcea SA

 • Adresa: Str. Combustibilului 2 Jud. Tulcea, Loc. Tulcea

In anul 2015 scoala de soferi Agrotransport Tulcea SA a avut o rata de promovabilitate de 34,3% cu 4% mai putin fata de anul 2014. Cei 5 instructori care activeaza in cadrul acestei scoli de soferi au pregatit in anul 2015 un numar de 172 elevi dintre care 59 au fost declarati admisi la examenul oficial. Niciunul dintre cei 5 nu a avut o rata de promovabilitate suficient de buna incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Tulcea.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *