Top scoli de soferi Timis 2014

img
Home / Scoala de soferi Timis / Top scoli de soferi Timis 2014

Scolile pentru soferi de top din Timis au inregistrat pe anul 2014 procente de promovabilitate ce se inscriu in media pe tara, invartindu-se in jurul a 40%. Acest procent nu este in mod normal unul la care ar trebui sa se incadreze scolile de soferi de top si din acest motiv este necesar ca fiecare elev in parte sa se dedice studiului individual si sa trateze perioada de pregatire cu cat mai multa seriozitate pentru a isi creste sansele de obtinere a permisului de conducere pe categoria dorita.

Rata relativ scazuta de promovabilitate la nivel de judet inseamna ca este cu atat mai important ca scolile de top sa fie incurajate astfel incat sa se inscrie pe un trend ascendent si sa poata obtine rate de promovabilitate mai bune pe anul 2014.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Timis in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Vali Adi Company SRL

 • Str Iris, nr 25, Timisoara, judetul Timis

Scoala de soferi Auto Vali Adi Company SRL ofera cursuri pentru toate categoriile de permis, A, B, BE, C, CE, D si TR punand la dispozitia cursantilor o sala de pregatire teoretica dotata cu echipament audio si video performant, semafoare, posibilitate de rezolvare a chestionarelor actualizate la zi si pregatirea practica cu instructori profesionisti, cu vasta experienta in domeniu.
Parcul auto bine dotat si colectivul dedicat pregatirii soferilor la cele mai inalte standarde plaseaza aceasta scoala de soferi pe primul loc in judet.

In anul 2014, colectivul de 15 instructori auto ai scolii a pregatit 783 de cursanti dintre care 359 au fost declarati admisi, 45,58%. Petruti Marian Daniel este instructorul cu cea mai buna performanta in acelasi an cu un procent de 69.57% – 161 de elevi, 112 declarati admisi.

2. Scoala de soferi Blitz

Scoala de soferi amatori si profesionisti Blitz pentru categoriile de permis A, A1, B, C, CE si D din judetul Timis se face remarcata in primul rand prin numarul mare de cursanti pregatiti anual.
Elevii care urmeaza cursurile acestei scoli sustin doua teste de evaluare in timpul perioade de scolarizare ce simuleaza examenul teoretic, unul inainte de pregatirea practica si altul inainte de predarea dosarului. Parcul auto divers, instructorii cu experienta, profesionalismul si seriozitatea intregului colectiv se reflecta in rata de promovabilitate peste media pe judet.

Cu 1139 de elevi in 2014, scoala de soferi Blitz din judetul Timis a inregistrat o rata de promovabilitate de 40,21%, a doua pe judet – 458 de cursanti declarati admisi. Dintre cei 20 de instructori auto, Jurca Cornel detine recordul pentru cea mai buna rata de promovabilitate 152 de elevi, 96 declarati admisi – 63.16%.

3. Scoala de soferi Isac

 • Str Ion Slavii, nr 71, Timisoara, judetul Timis

Scoala de soferi Isac cu aproape un sfert de secol de experienta este una dintre cele mai vechi si cele mai apreciate scoli de soferi din judetul Timis. In prezent, scoala organizeaza cursuri pentru categoriile A, B, C, CE, D, DE si F, detine laborator psihologic si sala specializata pentru cursuri de legislatie autorizata, unde se sustin examenele teoretice finale.

In perioada de scolarizare instructori cu experienta pun accentul pe efectuarea manevrelor dificile pentru incepatori: intoarcere, plecare in rampa, toate tipurile de parcare si mersul inapoi. Scoala de soferi Isac a inregistrat 85 de cursanti in anul 2014, dintre care 34 declarati admisi, un procent de 40%. Cel mai bun instructor din colectivul de 5 instructori auto ai scolii este Isac Florentin Ionel, cu 43 de elevi dintre care 22 admisi si un procent de 51.16%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Timis.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *