Top scoli de soferi Timis 2015

img
Home / Scoala de soferi Timis / Top scoli de soferi Timis 2015

Conform statisticilor rata medie de promovabilitate pe anul 2015 a scolilor de soferi din judetul Timis este de peste 40%.

Aceasta medie a ratei de promovabilitate nu este una tocmai buna, astfel viitorii doritori de permis trebuie sa fie foarte atenti atunci cand isi aleg scoala unde se vor forma ca soferi amatori sau chiar profesionisti.

Rata de promovabilitate a unei scoli oglindeste calitatea serviciilor oferite de catre instructorii scolii respective, dar si gradul de pregatire al celor care vor deveni viitori participanti la trafic in judet.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Timis in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Vali Adi Company SRL

 • Adresa: Str. Iris 25 Jud. Timis, Loc. Timisoara

Scoala de soferi Auto Vali Adi Company SRL a inregistrat o rata de promovabilitate de 51,37% pe anul 2015 si la fel ca si in anul 2014 aceasta rata i-a asigurat primul loc in acest top. Cei 15 instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei scoli de soferi au pregatit un numar de 512 cursanti, dintre care 263 au fost declarati admisi la examenul oficial. Un singur instructor s-a facut remarcat, Jude Teodor Daniel care in decursul anului 2015 a pregatit 24 de elevi, 21 au trecut cu brio examenul final rezulta un procent de promovabilitate de 87,50%, rezultat care i-a asigurat locul intai in topul celor mai buni trei instructori auto din Timisoara.

2. Scoala de soferi Isac YSA SRL

 • Adresa: Str. Ion Slavici 71 Jud. Timis, Loc. Timisoara

Spre deosebire de anul 2014 cand scoala de soferi Isac YSA SRL ocupa locul trei in acest top, prestatia pe anul 2015 au ajutat-o sa urce cu o pozitie, procentul de promovabilitate fiind de 44,72%. Echipa de 12 instructori ai scolii a pregatit in anul 2015 un numar de 322 elevi, dintre care 144 au trecut cu brio examenul final. Nici unul dintre instructorii scolii nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judetul Timis.

3. Scoala de soferi Blitz

Adresa: Str. Sf. Ap. Petru si Pavel, nr.38, Timisoara, jud Timis

Desi rata de promovabilitate pe anul 2015 a crescut cu 2% fata de anul 2014, scoala de soferi Blitz a coborat o pozitie in acest top. In decursul anului 2015 au trecut pragul scolii 602 cursanti, dintre care 257 au avut rezultate pozitive la examenul final rezulta astfel o rata de promovabilitate de 42.69%. In cadrul scolii activeaza un numar de 21 de instructori. Dintre acestia se face remarcat Jurca Cornel care a pregatit 63 de elevi, 48 au fost admisi, rezultand un procent de promovabilitate de 76,19%, procent care il situeaza pe locul doi in topul celor mai buni trei instructori din judetul Timis.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *