Top scoli de soferi Sibiu 2014

img
Home / Scoala de soferi Sibiu / Top scoli de soferi Sibiu 2014

In judetul Sibiu, particularitatea scolilor de soferi este numarul mare de cursanti, scolile de top avand in medie peste 1000 de cursanti pregatiti anual pe 2014, insa, ca in cazul principalelor scoli mari de pe intreg teritoriul tarii, procentul de promovabilitate este sub medie.

Se observa acelasi fenomen in toate scolile de soferi mari, fie din Sibiu, fie din alte judete ale tarii, respectiv faptul ca nivelul de promovabilitate este invers proportional cu numarul de instructori al unei scoli de soferi, iar din acest motiv este cu atat mai important ca doritorii de permis sa aleaga nu doar in functie de performantele scolii in sine, ci si de performantele fiecarui instructor in parte, astfel incat instructorii cu rezultate de exceptie sa se faca mai usor remarcati, iar calitatea serviciilor sa fie incurajata.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Sibiu in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Prima Trans SRL

 • Calea Dumbravii, nr 96, Sibiu, judetul Sibiu

Scoala de soferi Prima Trans din judetul Sibiu este una dintre cele mai apreciate scoli pentru soferi din Sibiu, cu recenzii de exceptie si cel mai bun grad de promovabilitate din judet, insa sub media pe tara.

Judetul Sibiu se distinge in mod negativ prin problema gradului de promovabilitate de la care nu fac exceptie nici macar scolile de top. Scoala de soferi Prima Trans SRL a pregatiti in anul 2014 un numar de 1261 de cursanti, din care 455 au obtinut permisul de conducere, un procent de 36.08%.

Desi rata de promovabilitate este scazuta in medie la nivel de judet, exista in continuare instructori cu rezultate exceptionale, iar in colectivul de 18 instructori ai scolii de soferi Prima Trans din Sibiu se afla unul dintre acestia, Clinci Constantin, cu o rata de 72.46%, cea mai buna dintre instructorii scolilor de top, respectiv 69 de elevi dintre care 50 admisi.

2. Scoala de soferi Amso

 • Str Badea Cartan, nr 1, Sibiu, judetul Sibiu

Scoala de soferi cu un sfert de secol de experienta, Amso ofera servicii complete pentru toate categoriile de permis, A1, A, Moped, B1, B, BE, C, CE, D si DE. Scoala este dotata cu o sala de legislatie pentru 30 de cursanti, echipata cu panouri, machete, truse sanitare, semafoare, retroproiectoare si videoproiectoare, cabinet de mecanica, un parc auto divers cu 21 de autoturisme, 1 autocar, 2 autocamioane, 2 motociclete, un monociclu si 4 remorci, cabinete medicale si poligon auto.

In anul 2014, colectivul de 27 de instructori ai scolii de soferi Amso din judetul Sibiu a pregatit cel mai mare numar de cursanti dintre scolile de top din zona, respectiv 1768, dintre care 635 admisi, 35.92%. Instructorul cu cele mai bune rezultate din cadrul scolii in 2014 a fost Tarean Gheorghe Pavel cu 140 de cursanti dintre care 90 admisi, respectiv 64.29%.

3. Scoala de soferi Autoprest

 • Str Axente Sever nr 37, Medias, judetul Sibiu

Scoala de soferi Autoprest din judetul Sibiu pune accent pe promovarea notiunilor de siguranta, performanta si incredere in trafic. Cu sali de pregatire teoretica dotate dupa cele mai inalte standarde si un parc auto divers, perfect pentru perioada de pregatire a soferilor incepatori, aceasta scoala de soferi se afla pe locul 3 in topul celor mai performante scoli din judet.
Autoprest ofera servicii complete pentru toate categoriile de permis: AM, A1, A2, A, B, C, CE, D si DE.

In anul 2014, colectivul de 14 instructori auto ai scolii au pregatit 717 cursanti dintre care 251 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis, respectiv 35.01%. Bad Mircea Vasile este instructorul cu cele mai bune rezultate, 146 de elevi pregatiti dintre care 99 admisi, respectiv 67.81%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Sibiu.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *