Top scoli de soferi Sibiu 2015

img
Home / Scoala de soferi Sibiu / Top scoli de soferi Sibiu 2015

Statisticile arata ca rata medie de promovabilitate pe anul 2015 in judetul Sibiu este de 30%, un procent care nu face cinste scolilor de soferi din judet. Un potential factor pentru aceasta rata de promovabilitate mica ar putea fi numarul mare de cursanti pe care scolile de soferi ii instruiesc. In general se observa ca scolile de soferi cu un numar mare de elevi tind sa scada calitatea serviciilor, desi aceasta nu este o regula.

Este recomandat ca viitorii posesori de permise sa isi aleaga scoala de soferi dorita nu numai in functie de rata de promovabilitate a scolii ci si in functie de rata de promovabilitate a instructorilor sai. Rezultatele elevilor pregatiti reflecta direct profesionalismul, dedicarea, rabdarea si performantele fiecarui instructor in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Sibiu in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Autoprest

 • Adresa: Str. Axente Sever 37 Jud. Sibiu, Loc. Medias

Scoala de soferi Autoprest a inregistrat o rata de promovabilitate de 35,9% in anul 2015 si desi din punct de vedere al procentului diferenta nu este mare in comparatie cu rezultatele din anul 2014, a reusit o urcare de 2 pozitii in top. Cei 17 instructori care profeseaza in cadrul scolii au instruit 727 de cursanti, dintre care 261 au fost declarati admisi la examenul oficial pentru permis. In ciuda ocuparii primei pozitii in topul scolilor din Sibiu, din cei 17 instructori nici unul nu a avut rata de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Sibiu.

2. Scoala de soferi Amso

 • Adresa: Str. Badea Cartan 1 Jud. Sibiu, Loc. Sibiu

Scoala de soferi Amso a avut o prestatie constanta in ultimii doi ani, rata de promovabilitate pe anul 2015 fiind de 34,52%, aproximativ egala cu procentul de promovabilitate din anul 2014. Pe durata anului 2015 cei 31 de instructori care formeaza colectivul acestei scoli de soferi au pregatit 1570 de elevi dintre care 542 au trecut examenul pentru permis. Dintre instructorii scolii doi s-au facut Dragomir Nicolae Dan si Tarean Gheorghe Pavel.

Dragomir Nicolae Dan a avut 50 de cursanti, 35 au promovat examenul final, rezulta astfel un procent de promovabilitate de 70% si ocuparea locului 2 in topul celor mai buni trei instructori din judetul Sibiu.

Terean Gheorghe Pavel a instruit 117 elevi, 81 au trecut examenul oficial, procentul de promovabilitate este de 69,23%, procent care il claseaza pe ultimul loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Sibiu.

3. Scoala de soferi Performer SRL

 • Adresa: Str. Stefan Ludwig Roth 8 Jud. Sibiu, Loc. Medias

Scoala de soferi Performer SRL a avut pe parcursul anului 2015 un numar de 230 de cursanti, 77 au fost declarati admisi la examenul oficial, rezulta o rata de promovabilitate de 33,48%. In cadrul scolii profeseaza un numar de 6 instructori dintre care nici unul nu a avut rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judetul Sibiu.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *