Top scoli de soferi Olt 2014

img
Home / Scoala de soferi Olt / Top scoli de soferi Olt 2014

Scolile de soferi de top din Olt se numara printre scolile cu procente de promovabilitate peste media la nivel national, scoli care in cazul in care s-ar decide ridicarea licentei pentru rata scazuta de promovabilitate, ar ramane in continuare functionale. In situatia in care o astfel de lege risca sa lase piata scolilor de soferi la sfert din numarul actual, este cu atat mai important ca scolile de soferi cu adevarat performante, peste media pe judet, sa fie incurajate.

Alegerea unei scoli de soferi de top din judetul Olt afecteaza in mod direct, procentual, sansele de promovare a examenului pentru permisul de conducere inca de la prima incercare. Aceste procente reflecta in modul cel mai corect nivelul de profesionalism, seriozitate si calitatea serviciilor fiecarei scoli de soferi in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Olt in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Giany Expert GNS SRL

Scoala de soferi Giany Expert GNS SRL se afla pe locul 1 in topul scolilor de soferi performante din judetul Olt si are in comun cu celelalte scoli din aceeasi categorie numarul mic de cursanti anual.
Dintre cei 44 de cursanti pregatiti in anul 2014, 27 au fost declarati admisi, cu un procent de 61.36%. Dintre cei 4 instructori ai scolii se face remarcat ca procent si numar de cursanti Bercea Marian, cu 29 de elevi dintre care 18 declarati admisi, respectiv 62.07%

2. Scoala de soferi Centtaur Automozaic SRL

 • Str Craiovei, nr 63, Caracal, judetul Olt

Scoala de soferi Centtaur Automozaic SRL din Caracal, judetul Olt este una dintre scolile de top din acest judet al tarii care se distinge prin numarul mic de cursanti anual. Acest trend ce poate fi observat in toate scolile de top din aceasta zona a tarii este cu atat mai evident in cazul scolii de soferi Centtaur Automozaic care in anul 2014 a pregatit doar 13 cursanti, dintre care 7 au fost declarati admisi, respectiv 53.85%.

Colectivul de 3 instructori da dovada de profesionalism si dedicatie pentru mentinerea ratei de promovabilitate peste media din judet. Stoica Paul este instructorul care a pregatit cel mai mare numar de cursanti al scolii, cu 10 elevi pe 2014 dintre care 4 au fost declarati admisi, un procent de 40%.

3. Scoala de soferi Pompi Alpin

Soala de soferi Pompi Alpin din judetul Olt se afla pe locul 3 in judet in ceea ce priveste rata de promovabilitate si are in comun cu celelalte scoli de top numarul modest de cursanti pregatiti anual.
Colectivul de 2 instructori ai acestei scoli au pregatit 49 de doritori de permis in anul 2014, dintre care 26, respectiv 53.06% si-au atins scopul, obtinand permisul de conducere. Fanuica Nicolae Pompiliu este instructorul cu cele mai bune rezultate in acelasi an, 37 de elevi dintre care 20 admisi, respectiv 54.05%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Olt

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *