Top scoli de soferi Olt 2015

img
Home / Scoala de soferi Olt / Top scoli de soferi Olt 2015
/
31 Views

In judetul Olt exista un numar mare de scoli de soferi care, in cazul in care s-ar decide ridicarea licentei pentru rata de promovabilitate scazuta, ar continua sa isi pastreze portile deschise.

Cel mai important criteriu in alegerea unei scoli de soferi pentru doritorii de permis din judetul Olt ar trebuie sa fie procentul de promovabilitate.

Acesta reflecta calitatea serviciilor oferite de catre scoala, profesionalismul, implicarea, dar si nivelul de performanta al instructorilor, profesorilor de legislatie si personalului de conducere.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Olt in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Giany Expert GNS SRL

  • Adresa: Str. Nicolae Balcescu 7, Loc. Bals, Jud. Olt

Scoala de soferi Giany Expert GNS SRL a realizat un procent de promovabilitate de 57,38% in anul 2015, procent care i-a asigurat primul loc in randul celor mai performante scoli din judetul Olt. Cei 4 instructori care activeaza in cadrul scoli au pregatit in decursul anului 2015 un numar de 122 cursanti, dintre acestia 70 au fost declarati admisi la examenul oficial. Din pacate nici unul din instructorii acestei scoli de soferi nu a avut un procent de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din Olt.

2. Scoala de soferi Transbuz

  • Adresa: Str. Silozului 2 Loc. Slatina, Jud. Olt

In anul 2015 din activitatea scolii de soferi Transbuz a rezultat un procent de promovabilitate de 52,53%. Din cei 632 de elevi pregatiti de cei 10 instructori ai scolii 332 au trecut cu brio examenul final. Din cei 10 instructori ai scolii de soferi Transbuz unul singur s-a facut remarcat si anume Serban Ion care in decursul anului 2015 a pregatit 110 cursanti, 71 au fost admisi la examen, ceea ce inseamna o rata de promovabilitate de 64,55% si locul trei in topul celor mai buni trei instructori din judetul Olt.

3. Scoala de soferi Auto Moto Trafic

  • Adresa: Str.recea Nr.1, Slatina, Olt

Scoala de soferi Auto Moto Trafic a avut o rata de promovabilitate de 46,18% in anul 2015. Pe parcursul anului au trecut pragul acestei scoli 301 cursanti dintre care 139 au fost declarati admisi la examenul final. Din cei 5 instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei scoli de soferi nici unul nu a reusit sa obtina o rata de promovabilitate suficient de mare pentru a intra in topul celor mai buni trei instructori din judetul Olt.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *