Top scoli de soferi Galati 2014

img
Home / Scoala de soferi Galati / Top scoli de soferi Galati 2014

Scolile de soferi de top din Galati au reusit performanta unui procent de promovabilitate cu peste 10 puncte peste medie in anul 2014. In conditiile in care la nivel national procentul de promovabilitate este in scadere, intr-o traiectorie invers proportionala cu numarul de scoli existent care este in crestere, o astfel de performanta merita notata, chiar daca procentele in topul care urmeaza ar trebui sa fie cele mediocre, nu cele de top pe o piata normalizata.

Doritorii de permis din judetul Galati au de ales intre o serie de scoli de soferi care reusesc sa se mentina peste pragul psihologic de 50% ca rata de promovabilitate a cursantilor. Este extrem de important ca viitorii soferi sa incurajeze scolile care dau dovada de seriozitate si profesionalism refuzand sa urmeze cursurile unor scoli cu rezultate proaste doar pentru ca ofertele de pret sunt mai bune.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Galati in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Autoturismul 2009 SRL

 • Str Movilei, 88, Galati, Judetul Galati

Scoala de soferi Autoturismul 2009 din judetul Galati pentru categoriile B, C, D si CE de permis este una din scolile de soferi de top din judet. Dedicatia colectivului, parcul auto excelent intretinut si dotarea salilor de teorie sunt factori care influenteaza puternic statistici precum procentul de promovabilitate, iar scoala de soferi Autoturismul 2009 reuseste sa se claseze pe locul 1 in judet, cu 59.48%, 69 de cursanti declarati admisi din 116 pregatiti.

Instructorii auto sunt direct responsabili de nivelul de pregatire al fiecarui cursant in parte, iar accentul pe care acestia il pun pe manevrele complicate, la care cursantii au probleme in perioada de pregatire se reflecta asupra rezultatelor din cadrul examenului. Dintre cei 6 instructori, Toader Gheorghita detine recordul atat ca numar de cursanti, respectiv 103, cat si ca procent de admitere, 62.14%, 64 de cursanti declarati admisi.

2. Scoala de soferi Regata SF

 • Str Crizantemelor nr 13, Galati, judetul Galati

Scoala de soferi pentru categoriile A si B de permis, Regata SF se afla pe locul 2 in topul scolilor de soferi cu cele mai bune procente de promovabilitate din judetul Galati. Numarul mic de cursanti inregistrati in anul 2014 face ca pozitia acestei scoli de soferi in top sa poata fi interpretata drept disproportionala fata de celelalte doua locuri ocupate de scoli cu peste 100 de cursanti anual insa procentele vorbesc de la sine.

Singurul instructor al acestei scoli, Filote Stefan a inregistrat un procent de promovabilitate de 58.33% in randul elevilor sai, cu 7 declarati admisi din 12 care au sustinut examenul pentru categoria de permis dorita.

3. Scoala de soferi MIIA Tour SRL

 • Str Transilvaniei, nr 7A, Tecuci, judetul Galati

Scoala de soferi MIIA Tour cu experienta in domeniu de peste 20 de ani pregateste soferi amatori si profesionisti pentru categoriile A, A1, B, BE, C, CE, D. Ideea din spatele infiintarii acestei scoli a fost punerea bazei unei scoli de soferi de elita in orasul Tecuci care sa poata tine pasul cu competitia la nivel de judet. Cu un colectiv divers format atat din instructori barbati cat si femei care se dedica in totalitate pentru pregatirea fiecarui cursant in parte si sali de cursuri de teorie dotate cu softuri pentru simularea examenului de obtinere a permisului, scoala de soferi MIIA Tour este una dintre cele mai bune sanse pentru doritorii de permis din judet care urmaresc sa obtina permisul inca de la prima incercare.

Parcul auto modern include motociclete Honda si Aprilia, autoturisme VW, Dacia, Renault si Peugeot, Mitsubishi, Nissan, camioane Man si autocare DAF, MAN, Volvo.

Dintre cei 167 de cursanti pregatiti in anul 2014, 87 au fost declarati admisi, un procent de 52.1% iar printre cei 5 instructori ai scolii se face remarcat Iosif Traian Catalin cu un procent excelent de promovabilitate 78.13%, 64 de cursanti, 50 admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Galati

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *