Scoala de soferi Galati

Te-ai hotarat sa incepi o scoala de soferi dar nu stii ce optiuni ai in alegerea acesteia? Acum ai toate informatiile care te-ar putea interesa intr-un singur loc.

Am adunat, verificat si postat pentru tine tot ceea ce trebuie sa stii despre scolile de soferi din Galati pentru a-ti fi mai usor sa alegi serviciile cele mai avantajoase.

Astfel, iti putem oferi informatii legate de datele de contact, de preturile practicate, dar si de categoriile pe care le pregateste fiecare scoala in parte. In plus, aici ai informatii si despre instructorii autorizati din judet.

Scoli de soferi din Galati

Alege o scoala de soferi Galati si un instructor auto din Constanta ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Home /
img
Scoala de soferi din Galati care detine autorizarea ARR (Autoritatea Rutiera Romana) in vederea organizarii cursurilor de pregatire pentru categoriile B, C, CE si D.

Scoala de soferi din Galati care va ofera flexibilitate in alegerea programului de efectuare a cursurilor practice si are disponibilitate in weekend.

Scoala de soferi din Galati care ofera posibilitatea de plata in rate si suport pentru completarea dosarului necesar inscrierii la cursuri si sustinerii examenului.

img
Scoala de soferi din Galati cu un parc auto nou si divers, unde taxele sunt aceleasi indiferent de masina aleasa pentru cursuri.

Scoala de soferi din Galati, deschisa din anul 1992, ce are 12 instructori auto si pregateste viitorii soferi pentru obtinerea permisului pentru amatori sau profesionisti.

It is main inner container footer text