Top scoli de soferi Brasov 2014

img
Home / Scoala de soferi Brasov / Top scoli de soferi Brasov 2014

Din punct de vedere statistic, scolile de soferi din Brasov se situeaza doar cu putin peste media din tara, din acest motiv este cu atat mai important ca viitorii soferi din acest judet sa faca o alegere bine informata in ceea ce priveste scoala sau instructorul cu care urmeaza sa se pregateasca in vederea sustinerii pentru obtinerea permisului.

Nivelul de experienta, profesionalism si dedicatie al colectivului unei scoli de soferi se reflecta direct in modul in care se prezinta viitorii soferi la examen si mai tarziu, in trafic pe strazile din judetul Brasov.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Brasov in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Codreanu SRL

 • Str Crisului 8, Brasov

Scoala de soferi Auto Codreanu este una dintre optiunile de top pentru obtinerea permisului in judetul Brasov. Numarul de cursanti pregatiti in anul 2014 si colectivul numeros de instructori auto profesionisti ce se adapteaza usor la nevoile fiecarui elev in parte sunt dovada clara a calitatii serviciilor oferite de aceasta scoala de soferi din judetul Brasov.

Auto Codreanu SRL este scoala care detine recordul printre scolile de top in ceea ce priveste numarul de cursanti pregatiti pe anul 2014, dar si ca rata de promovabilitate, astfel din 520 de elevi care au trecut pragul scolii, 251 au fost declarati admisi la examenul pentru categorie de permis, respectiv 48.27%. Codreanu Daniel Cosmin a fost cel mai activ instructor dintre cei 8 instructori ai scolii, cu cele mai bune rezultate conform statisticilor pe acelasi an cu 300 de cursanti pregatiti dintre care 208 declarati admisi si o rata de promovabilitate de 69.33%.

2. Scoala de soferi La Codreanu Servicii Publice

 • Str Albastrelelor nr 29A, Brasov

La Codreanu Servicii Publice este o afacere care se concentreaza in principal pe curse in zona judetului Brasov pornind de la autogara CFR. Scoala de soferi detinuta de La Codreanu Servicii Publice reuseste sa se faca insa remarcata separat de celelalte servicii oferite de firma, clasandu-se in top 3 pe judet pe anul 2014, atat in ceea ce priveste numarul de cursanti pregatiti cat si in ceea ce priveste rata de promovabilitate.

Din 428 de doritori de permis care au ales serviciile acestei scoli si au sustinut examenul, 205 au fost declarati admisi, un proces de 47.9%, al doilea in topul pe judet. Din colectivul de 7 instructori profesionisti ai scolii, Hustiu Vasile Stefan are cel mai bun procent de promovabilitate pentru cei 21 de cursanti pregatiti, 76.19% cu 16 declarati admisi.

3. Scoala de soferi ACR AUTO TURISM SRL

Scoala ACR Auto Turism este o alta optiune de top pentru cei interesati de obtinerea permisului de conducere in judetul Brasov. Nivelul de pregatire al cursantilor acestei scoli se traduce intr-o rata de promovabilitate peste media in judet.

Cu un parc auto excelent intretinut, sali de legislatie bine dotate si un colectiv dedicat scoala de soferi ACR Auto Turism din Brasov a reusit in anul 2014 sa se claseze pe locul 3 ca rata de promovabilitate, 46.67%, 14 cursanti admisi din 30 pregatiti. Aceasta scoala de soferi are un colectiv ceva mai restrans decat celelalte scoli de top, respectiv 2 instructori, dintre care Gal Marian detine recordul in ceea ce priveste rata de promovabilitate – 50%, 7 cursanti admisi din 14 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Brasov

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  1 Comments

  1. Eu cred ca e o gluma proasta acest top.SRL-ul asta ordinar cu pretentii de scoala de soferi pe nume Codreanu nu are ce cauta nici macar pe ultimul loc in acest top.Ar fi mai potrivit sa apara in topul celor mai proaste si dezorganizate scoli de soferi din judetul Brasov

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *