Scoala de soferi Brasov

Daca esti din judetul Brasov si vrei sa iti iei permisul de conducere, in primul rand trebuie sa alegi o scoala de soferi la care vei urma cursurile.

Noi iti punem la dispozitie o lista cu toate scolile de soferi, dar si cu detalii legate de acestea, de la numerele de telefon la adresele de email, de la categoriile pe care le pregatesc pana la numele si pregatirea instructorilor cu care colaboreaza si nu in ultimul rand, adresele fizice la care acestea activeaza.

Consulta lista noastra si alege ceea ce te avantajeaza cel mai mult.

Scoli de soferi din Brasov

Alege o scoala de soferi Brasov si un instructor auto din Brasov ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Home /
img
Scoala de soferi din Brasov cu sedii in toate marile orase ale tarii si cu zeci de mii de soferi pregatiti in cei peste 100 de ani de activitate.

Gamadmis

By
|

Scoala de soferi din Brasov cu o sala de pregatire teoretica dotata cu cele mai moderne tehnici de simulare a examenului teoretic si cu un parc auto de ultima generatie.

Heinztec

By
|

Scoala de soferi din Brasov pentru soferi amatori si profesionisti, cu o echipa bine instruita si cu o vasta experienta in pregatirea viitorilor soferi.

img
Scoala de soferi din Sacele ce pregateste viitorii soferi in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B, iar cursantii isi pot alege masina.
It is main inner container footer text